Dobra szkoła rodzenia
Prowadzisz własny biznes? Opowiedz nam o tym. W tym wątku rozmawiamy o plusach i minusach prowadzenia własnej działalności. Podpowiadamy jak działać sprawnie i efektywnie. Pochwal się swoją marką i zaprezentuj swoje produkty!
- Shovna
Dobra szkoła rodzenia
Teraz bardzo popularne jest korzystanie z pomocy szkoły rodzenia. Niedawno sama dowiedziałam sie , ze jestem w ciąży i kilka rzeczy zaczyna mnie przerażać. Widziałam , ze tutaj http://centrum-mam.pl/ mają bardzo fajna szkołę rodzenia i cięgle się szkolą. Wy korzystałyście z pomocy szkoły rodzenia ?
- Juleczka
Re: Dobra szkoła rodzenia
W sumie ja nie - byłam jednak prywatnie w takiej klinice medycznej ,gdzie moja ciążę prowadzono od początku do końca. Bylam bardzo zadowolona z profesjonalnej opieki - no i co ważniejsze dzieki badaniom prenatalnym i echu plodu serca https://gameta.pl/echo-serca-plodu/ udalo sie wykryc arytmię serca maleństwa i jej zaradzic na czas. Takze córeczka urodziła się cała i zdrowa - ze zdrowym serduszkiem 

- Hanka
Moim zdaniem warto się do takiej szkoły rodzenia zapisać, kiedy już jesteście w ciąży. Kiedy jednak dopiero ją planujecie, to też warto według mnie się odpowiednio do niej przygotować. Może Wam w tym pomóc specjalny kalendarz ciąży na stronie internetowej https://www.mustela.pl/mustela-blog/14- ... darz-ciazy. Wszystko zostało w nim bardzo fajnie opisane, łącznie z objawami, jakich można się spodziewać w poszczególnych tygodniach i badaniami, jakie należy wykonać.
Post autor: baśka »
szkoła rodzenia, super opcja
sama chodzilam
duzo mi to pomoglo, no i polozna sporo opowiadala nam o pozyskiwaniu krwi pepowinowej, z Mezem zdecydowalismy sie na bankowanie w Diagnostyka Bank Komorek Macierzystych. Moze sie przyda, moze nie, ale naszym zdaniem warto na wszelki wypadek dziecko zabezpieczyc, tym bardziej, ze coraz wiecej chorob mozna z powodzeniem leczyc dzieki komorkom macierzystym

Post autor: żaneta »
wcale sie nie dziwie, ze szkoly rodzenia są popularne
sama chodzilam i dobrze wspominam
sporo mi to ulatwilo jesli chodzi o porod. Rodzilam w szpitalu Medicover w Warszawie, polozna trafila mi sie cudowna, bardzo dbala o moj komfort. Mila atmosfera, przyjaznie nastawiony personel

Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo