duży gabaryt - kurier
Prowadzisz własny biznes? Opowiedz nam o tym. W tym wątku rozmawiamy o plusach i minusach prowadzenia własnej działalności. Podpowiadamy jak działać sprawnie i efektywnie. Pochwal się swoją marką i zaprezentuj swoje produkty!
- amroza
duży gabaryt - kurier
Witam serdecznie. Chciałabym przesłać spory gabaryt kurierem, ale nie wiem jakiego kuriera wybrać. Orientujecie się może i byście kogoś doradzili? Zależy mi na sprawdzonej firmie, która dba o przesyłkę by się nie uszkodziła i także oferuje szybki przewóz towaru
- tempurka
Re: duży gabaryt - kurier
Jeśli to ma być międzynarodowa przesyłka do krajów unii typu paleta do Holandii to w takim razie zapoznaj się z ofertą Donati24. Firma świadczy usługi na najwyższym poziomie jednocześnie oferując konkurencyjne cenyamroza pisze: ↑27 wrz 2021, 4:30 Witam serdecznie. Chciałabym przesłać spory gabaryt kurierem, ale nie wiem jakiego kuriera wybrać. Orientujecie się może i byście kogoś doradzili? Zależy mi na sprawdzonej firmie, która dba o przesyłkę by się nie uszkodziła i także oferuje szybki przewóz towaru
Post autor: kocurek »
Przy okazji, warto wspomnieć o tym artykule https://megasonic.pl/swieta-coraz-blize ... y-na-czas/ . Można w nim znaleźć praktyczne porady na temat tego, kiedy zamawiać prezenty, aby dotarły przed świętami. Wtedy zawsze jest dużo paczek do wysłania, więc trzeba zwrócić na to uwagę.
zune pc lumia 710
zune pc lumia 710
Post autor: Sławomir »
Czy wiecie jak działa platforma logistyczna i dlaczego warto zdecydować się na takie rozwiązanie? Osobom, które są zainteresowane tym tematem mogę polecić obszerny artykuł na stronie - https://clickflash.pl/jak-dziala-platforma-logistyczna/ . Jakie Wy macie zdanie w tym temacie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo