Jak ułatwić księgowość w firmie - Invoice Digitizer?
Prowadzisz własny biznes? Opowiedz nam o tym. W tym wątku rozmawiamy o plusach i minusach prowadzenia własnej działalności. Podpowiadamy jak działać sprawnie i efektywnie. Pochwal się swoją marką i zaprezentuj swoje produkty!
- WolciaK
Jak ułatwić księgowość w firmie - Invoice Digitizer?
Cześć.
Szukam sprawdzonego rozwiązania które pozwoli mi ułatwić pracę w dziale księgowym. Potrzebuję przede wszystkim programu/narzędzia, dzięki któremu szybciej pójdzie dodawanie wszystkich danych z faktur do systemu księgowego online, pomożecie?
Z góry dziękuję za każdą wskazówkę!
Szukam sprawdzonego rozwiązania które pozwoli mi ułatwić pracę w dziale księgowym. Potrzebuję przede wszystkim programu/narzędzia, dzięki któremu szybciej pójdzie dodawanie wszystkich danych z faktur do systemu księgowego online, pomożecie?
- MilenaD43
Re: Jak ułatwić księgowość w firmie - Invoice Digitizer?
My właśnie od kilku tygodni testujemy program InvoiceDigitizer i pierwsze spostrzeżenia są naprawdę fajne. Szybkie skanowanie wszelkich dokumentów, paragonów czy faktur i przesyłanie ich automatycznie do systemu księgowego. Liczę, że to usprawni nam pracę w biurze i zmniejszy liczbę pomyłek bo ostatnimi czasy po prostu ze wszystkim ledwo się wyrabialiśmy.
- Oliwka009
Podzielam pozytywną recenzję na ich temat, ponieważ sam zauważyłem ogromną różnice jeśli chodzi o jakość działania oraz skuteczność. Dlatego jak znajdziesz chwilę wolnego to koniecznie sprawdź ich pakiety i przekonaj się sama jak skutecznym rozwiązaniem jest ich program.
- Dominiczka
Post autor: Dominiczka »
Hmm dziwne, że ja jeszcze o tym nie słyszałem. W takim razie zaraz sobie dokładnie sprawdzę jak to wygląda i jeżeli rzeczywiście są takie korzyści to może w końcu nasze księgowe nie będą aż tak narzekały na brak czasu
- Hanka
Dobrym sposobem na ułatwienie księgowości w firmie i zmniejszenie związanych z nią kosztów jest również wprowadzenie elektronicznego obiegu dokumentów, o którym mowa na stronie https://primesoft.pl/pl/elektroniczny-obieg-dokumentow. My korzystamy z takiego rozwiązania już od kilku lat i bardzo je sobie chwalimy, więc z czystym sumieniem możemy Wam je polecić
- PaulinaaMM32
Post autor: PaulinaaMM32 »
A gdzie można go dokładnie sprawdzić i ewentualnie kupić? Byłbym bardzo wdzięczny za taką wskazówkę żebym nic nie pomylił bo rzeczywiście wygląda po Waszych odpowiedziach obiecująco.
- WolciaK
Ogromne dzięki za wszystkie wskazówki! W takim razie mam nadzieję, że będzie to program przydatny również dla Nas i że uda się w końcu w prosty sposób ogarnąć, bo to rzeczywiście największy problem w naszym przypadku.
- MilenaD43
Oczywiście nie ma za co, mam nadzieję że jak już podejmiesz ostateczną decyzję to dasz nam znać czy jesteś zadowolony z efektywności pracy oraz jego dokładnościWolciaK pisze: ↑29 sie 2019, 12:41 Ogromne dzięki za wszystkie wskazówki! W takim razie mam nadzieję, że będzie to program przydatny również dla Nas i że uda się w końcu w prosty sposób ogarnąć, bo to rzeczywiście największy problem w naszym przypadku.
- mari9022
Tak na prawdę na rynku nie brakuje oprogramowania, z którego pomocą mógłbyś bez najmniejszego problemu dokonać wszelkich rozliczeń. Jeśli ja miałbym polecić Ci którekolwiek z nich, byłoby nim oprogramowanie https://wfirma.pl/ksiegowosc które jest stosunkowo tanie i naprawdę dobre, a w razie jakichkolwiek kłopotów zawsze można o pomoc poprosić ekspertów, którzy są zawsze do dyspozycji.
- WolciaK
Już jesteśmy po szkoleniach i będzie to pierwszy miesiąc użytkowania. Na ten moment wszystko wygląda bardzo profesjonalnie, ale jeszcze trochę się wstrzymam przed ostateczną decyzją.
Post autor: skań3d »
Pracujesz w przemyśle albo w kulturze? Na pewno przydatną usługą będzie skanowanie laserowe który pozwala na odwzorowanie małych kilkumilimetrowych a nawet olbrzymich budynków w pliku i później mozesz sobie wprowadzać zmiany np w CADzie. Skanowanie jest bezpieczne dla złowieka bo odbywa się specjalnym laserem.
- scv
Sporym ułatwieniem będzie wykorzystanie różnym programów księgowych. Wtedy taka praca jest znacznie łatwiejsza. Możesz użyć np. https://jpk-insight.pl/co-to-jest-jpk-c ... ontrolnym/ aby wysłać plik jpk.
Post autor: Antońna »
Ciekawe udławienia to elektroniczny obieg dokumentów i prosta wysyłka dokumentów. Skanowanie dokumentów aby można było wysłać dokumenty. Podpis elektroniczny aby nie trzeba było każdego dokumentu podpisywać fizycznie. Takie ja znam i nawet z części korzystam. Przez tą całą sytuację prawie odzwyczaiłam się do fizycznego zanoszenia dokumentacji
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
A może wolisz księgowość na zewnątrz. Polecam Ci super biuro https://www.wiol.com.pl/oferta.phpWolciaK pisze: ↑25 lip 2019, 14:37 Cześć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie