Jaki kurier
Prowadzisz własny biznes? Opowiedz nam o tym. W tym wątku rozmawiamy o plusach i minusach prowadzenia własnej działalności. Podpowiadamy jak działać sprawnie i efektywnie. Pochwal się swoją marką i zaprezentuj swoje produkty!
- małka
Re: Jaki kurier
Ostatnio wiele osób mówi , że kurier DHL wychodzi bardzo tanio i jest solidny. Myślę, że właśnie z usług tego firm najlepiej korzystać, bo wiadomo że każdemu zależy na terminowości, choć oczywiście ceny też są ważne 

- Emiliaa
Jakiś czas temu miałam przyjemność korzystać z firmy sendit, dowiedziałam się o nich dzięki mojemu przyjacielowi. Szukałam bardzo długo firmy kurierskiej, która będzie tania, bo jak wiemy niektórzy sporo potrafią sobie policzyć za taką usługę. Na szczęście firma sendit ma całkiem korzystne ceny wręcz zadziwiająco niskie, mało tego szybka realizacja oraz bez problemowa. Rzadko się zdarza, że nadanie przesyłki jest tak tanie 

- annushka
- Kontakt:
W Serocku dobrym kurierem mogą być taksówki. Zamawiacie taxi i mówicie, że usługa będzie polegać na transporcie przesyłki np w firmie Taxi Serock
Taxi Serock 24h - https://taxi-serock.com.pl
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie