Kurier - przesyłki za granicę
Prowadzisz własny biznes? Opowiedz nam o tym. W tym wątku rozmawiamy o plusach i minusach prowadzenia własnej działalności. Podpowiadamy jak działać sprawnie i efektywnie. Pochwal się swoją marką i zaprezentuj swoje produkty!
- selena
Re: Kurier - przesyłki za granicę
Świetny pomysl. Ja też produkty ze swojego sklepu wysyłam do zagranicznych klientów, dzięki temu mój biznes ciągle się rozwija. Mogę polecić Ci sprawdzonego przeze mnie kuriera na Czechy i Słowację. Interesują Cię te państwa?
- selena
W takim razie tutaj masz namiar https://czechkurier.com/ Ja korzystam z ich usług od dluższego czasu, dostarczyli już kilkadziesiąt przesyłek nadanych przeze mnie. Są terminowi i rzetelni, więc na pewno sprostają Twoim oczekiwaniom. Co ważne, ceny ich usług wcale nie są wygórowane.
- MilenaD43
Jeśli szukacie dobrego kuriera w rozsądnej cenie to warto zajrzeć na https://allekurier.pl/cennik/dpd gdzie będziecie mogli sobie porównać oferty i sprawdzić m.in jakie opcje przygotował dla Was DPD w zależności od wagi, rozmiarów oraz typów przesyłki. Poza tym oczywiście umożliwiają wysyłkę za granicę i przygotowali specjalne oferty prowadzących sprzedaż internetową w dużo lepszym zakresie cen. Pozdrawiam i mam nadzieję, że będziecie zadowoleni
- mari9022
Mam sklep online, wysyłam różne paczki i bardzo lubię ułatwiać sobie pracę, dlatego tak często sięgam po różne nowości i nowe możliwości. Teraz nowością jest dla mnie narzędzie do zarządzania sprzedażą online od https://wfirma.pl/zarzadzanie-sprzedaza Zdecydowalibyście się na moim miejscu? Dodam, że system daje takie możliwości, jak wystawianie faktur w 6 językach oraz integruje się z systemem bankowości.
- Patixs
Żadnego problemu z tym nie ma, raczej jest to tylko kwestia ceny, ale tu można również przebierać w ofertach. Ja np. na portalu Furgonetka Giełda znalazłam zlecenie transportu do Francji, gabaryty nie są tu też żadnym ograniczeniem, firmy transportowe spokojnie sobie poradzą nawet w większymi meblami. Warto korzystać z takich brokerów kurierskich, tu właśnie sami możecie wpisać swoje zlecenie, do którego zgłoszą się odpowiednie firmy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo