Prowadzisz własny biznes? Opowiedz nam o tym. W tym wątku rozmawiamy o plusach i minusach prowadzenia własnej działalności. Podpowiadamy jak działać sprawnie i efektywnie. Pochwal się swoją marką i zaprezentuj swoje produkty!
Hej
Chciałabym Was zapytać na jaki serwis warto postawić jeśli chodzi o naprawę skrzyni automatycznej w aucie? Jestem z Warszawy i szukałabym w tych okolicach odpowiedniego miejsca.
Bardzo dziękuję za każdą Waszą wskazówkę!
A czy słyszałaś może u Auto Józefów? Jeżeli nie to śmiało mogę polecić Ci abyś ich sprawdziła, ponieważ zajmują się wyłącznie automatycznymi skrzyniami od lat, mają w tym ogromne doświadczenie i mnóstwo zrealizowanych regeneracji. Do tego po jej wykonaniu dają na piśmie nawet roczną gwarancję na całą skrzynię bez limitu kilometrów.
To prawda Auto Józefów to świetny serwis, który jest bardzo dobrze obeznany nawet w najnowszych automatach i też fajnie, że prowadzą forum to można rzeczywiście się jeszcze trochę dowiedzieć o rodzaju usterki jak mógł się nam przydarzyć. Jak nie oni to chyba nikt Ci dobrze tego nie zrobi, ja dwukrotnie byłem zadowolony z ich pracy.
Podzielam opinię, że jednymi z najlepszych specjalistów od automatycznych skrzyni biegów w Warszawie to według mnie Auto Józefów. Radzą sobie dosłownie ze wszystkimi problemami zarówno w samochodach osobowych, ciężarowych, wózkach widłowych, dźwigach itp. Nam w przypadku pojazdów firmowych robili skrzynie automatyczne akurat w dwóch dostawczakach i jednym wózku widłowym. Jeżeli coś się tylko dzieje niepokojącego przy przejściu na wyższe biegi czy szarpanie to od razu dzwonię do Auto Józefów. Działają przede wszystkim sprawnie, dokładnie i uczciwie, także można na nich liczyć nawet w trudnych sytuacjach.
Zgadzam się i wolę omijać ASO ponieważ przede wszystkim jest bardzo drogo i moje auto też nie należy do najnowszych modeli. Jednak zdecyduję się Auto Józefów i zobaczymy co wyjdzie na diagnozie, mam nadzieję że uda mi się już u nich zamknąć ten problem w dobrej cenie i gwarancji.
No to w takim razie mamy nadzieję, że będą w stanie skutecznie Ci pomóc i jak pojawią się jakieś pytania to może coś pomożemy, natomiast też czekamy na twoją opinię odnośnie współpracy z nimi.