studia

Prowadzisz własny biznes? Opowiedz nam o tym. W tym wątku rozmawiamy o plusach i minusach prowadzenia własnej działalności. Podpowiadamy jak działać sprawnie i efektywnie. Pochwal się swoją marką i zaprezentuj swoje produkty!
ulinka

studia

Post autor: ulinka »

Jeżeli nie wybraliście jeszcze uczelni, to warto podjąć naukę tutaj https://uew.pl/ Uczelnia organizuje różne eventy i imprezy integracyjne, które pozwalają nawiązać nowe znajomości i lepiej poznać innych studentów.
makumba

Re: studia

Post autor: makumba »

Ukonczylam pierwszy a potem drugi stopien studiów a pozniej po roku przerwy wrocilam na studia podyplomowe. Postawilam na Uniwersytet Ekonomiczny we Wroclawiu ze wzgledu na opinie i bardzo duzy wybor kierunkow. Polecam
kaczuszkamaluszka

Post autor: kaczuszkamaluszka »

Najlepszą uczelnie jaką miałam możliwość poznać od środka to Wyższa Szkoła Fizjoterapii we Wrocławiu :) Doskonali wykladowcy, super ciekawe wykłady, wysoki poziom i dwa świetne kierunki do wyboru :D
Awatar użytkownika
kametka

Post autor: kametka »

Całkiem interesującą opcją są studia psychologia warszawa . Program nauczania jest naprawdę dobrze przemyślany, a wykłady prowadzone są przez doświadczonych specjalistów z branży. Uczestnictwo w tych studiach to doskonała okazja, by rozwijać swoje umiejętności
Mikruss2

Post autor: Mikruss2 »

Serwis "To się obroni" oferuje pomoc na każdym etapie pisania prac doktorskich – od tworzenia planu badawczego, przez analizę danych, aż po korektę końcową. Klienci mogą liczyć na wsparcie nie tylko w aspekcie merytorycznym, ale również formalnym, co jest niezwykle ważne w procesie przygotowywania tak ważnego dokumentu. Dzięki temu, pisanie prac doktorskich staje się procesem bardziej przystępnym i uporządkowanym.
radix

Post autor: radix »

Jesli kogoś interesują kierunki scisle, to ta uczelnia jest super https://wsfi.pl/ WSFI współpracuje z uczelniami i firmami z zagranicy, co daje możliwość uczestniczenia w międzynarodowych projektach i wyjazdach. Jestem zainteresowany rozwojem kariery międzynarodowej, więc to dla mnie ogromna zaleta.
ODPOWIEDZ