Urządzenia do odchudzania dla salonu kosmetycznego

Prowadzisz własny biznes? Opowiedz nam o tym. W tym wątku rozmawiamy o plusach i minusach prowadzenia własnej działalności. Podpowiadamy jak działać sprawnie i efektywnie. Pochwal się swoją marką i zaprezentuj swoje produkty!
DominikaSz

Urządzenia do odchudzania dla salonu kosmetycznego

Post autor: DominikaSz »

Cześć, czy będziecie mi w stanie powiedzieć coś więcej na temat tego jakie urządzenia do salonu kosmetycznego możecie mi polecić. Przede wszystkim interesuje mnie rozwiązanie do odchudzania i redukcji cellulitu. Możecie powiedzieć mi coś więcej, szczególnie jeśli same jesteście w branży beauty?
Kamilka44

Re: Urządzenia do odchudzania dla salonu kosmetycznego

Post autor: Kamilka44 »

Odnośnie poszukiwań przede wszystkim skutecznych urządzeń kosmetycznych to na pewno warto tutaj również wziąć pod uwagę ofertę Ifapro u których będziecie mogli znaleźć takie urządzenia, jak iMoos, który pozwala w sposób bezinwazyjny poradzić sobie z nadmierną tkanką tłuszczową oraz cellulitem w bezinwazyjny sposób, dlatego cieszą sie sporym zainteresowaniem w branży.
Milena989

Post autor: Milena989 »

Tutaj jak najbardziej warto będzie dokładniej przyjrzeć się ofercie dystrybutora Ifapro u którego będziecie mogli znaleźć właśnie takie urządzenia jak Emson oraz iMoos które stanowią super połączenie do redukcji tkanki tłuszczowej oraz cellulitu i jednocześnie też poprawy wyglądu sylwetki.
DominikaSz

Post autor: DominikaSz »

Dobrze wiedzieć w takim razie i oczywiście mam nadzieję, że jednak jeszcze trochę informacji będzie się w tym temacie pojawiało. Zobaczymy co ostatecznie z tego wyjdzie. Pozdrawiam!
buoda

Post autor: buoda »

Jestem w dniu, w którym nic mnie już nie blokuje, jedno życie mam i nie zamierzam się blokować. I postanowiłam, że rozpędzę mój cellulit. Zabieg ICOONE LASER MED 2 https://artederm.pl/oferta/urzadzenia-h ... ser-med-2/ proponowany w Arte Derm mnie przekonuje. To najlepszy laser dostępny w Polsce, a w klinice pracują ludzie z doświadczeniem i powołaniem, mogę się tu czuć swobodnie.
ODPOWIEDZ