Akcesoria łazienkowe

Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
Awatar użytkownika
MartaJ

Akcesoria łazienkowe

Post autor: MartaJ »

Kobitki :)
Jestem świeżo po remoncie łazienki. Postawiliśmy na styl glamour. Wszystko wygląda przepięknie, brakuje mi jednak dodatków tzn. ręczników, mydelniczki, wieszaków. Może polecicie coś dobrego jakościowo? Zwłaszcza jeśli chodzi o ręczniki.
Awatar użytkownika
AlicjaKot

Re: Akcesoria łazienkowe

Post autor: AlicjaKot »

Jest taki producent tekstyliów flhf. Mam od nich ręczniki oraz zasłony w sypialni. Jakościowo wypadają naprawdę dobrze, a i wybór wzorów jest dosyć duży, więc myślę że znajdziesz coś w sam raz do łazienki w stylu glamour :)
Kubis

Post autor: Kubis »

Jak szukacie nowoczesnych baterii do swojej kuchni czy łazienki polecam odwiedzić sklep Sotbe. Mają duży wybór baterii, nowoczesnych, trwałych, w minimalistycznym stylu. Czarne, złote, chromowane kazdy znajdzie na pewno cos dla siebie. No i producent daje az 5 lat gwarancji na nie, na prawde warto. Mega porzadne baterie. Mam własnie od nich baterię kuchenną z wysoką wylewką, mega praktyczna a i czarą baterię umywalkowa i baterię prysznicową z deszczownica
Wołek

Post autor: Wołek »

Wiele osób szuka inspiracji do stworzenia łazienki marzeń. Na stronie https://balneo.pl/ można znaleźć galerie zdjęć różnych aranżacji, które mogą być świetnym punktem wyjścia do zaplanowania własnej, unikalnej przestrzeni łazienkowej.
ODPOWIEDZ