Internet
Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
- medizon
Re: Internet
Tak, jestem zadowolony. Przy okazji internetu to ja potrzebuję strony internetowej coś na wzór https://www.ndt24.pl/pl/project/linie-automatyczne-fpi o szczegółach mogę napisać więcej w wiadomości prywatnej.
Jeżeli mamy na forum osoby, które zajmują się projektowaniem stron internetowych to proszę o kontakt.
Jeżeli mamy na forum osoby, które zajmują się projektowaniem stron internetowych to proszę o kontakt.
- Zdzisiek78
Post autor: Zdzisiek78 »
Jak poradziłyście sobie z wyborem internetu domowego LTE? Bo ja rok temu kupiłam i okazał się wyjątkowo beznadziejny, więc teraz postanowiłam posłużyć się stroną internetową https://panwybierak.pl/oferty/internet-domowy-lte/57, która porównuje różne oferty i pomaga wybrać tę najlepszą. Co o niej myślicie? 

- mira_mira
Ja wybrałam ofertę najbardziej korzystną pod kątem cenowym
Jak jesteście z Białegostoku czy okolic to zdecydowanie polecam lokalnego dostawcę, firmę ELPOS. Internet jest szybki ( do 900 Mb/s) a do tego bez limitu danych. U nas na osiedlu jest światłowód więc już w ogóle super. Łącza monitowane przez całą dobę więc jak coś się dzieje to reagują natychmiast 

- Sally McKenna
Post autor: Sally McKenna »
Szybki internet w dzisiejszych czasach to podstawa. Ja polecam łącze od firmy Elbonet, bo w moim przypadku sprawdza się ono najlepiej.
- oliska
u mnie światłowodu nie ma ( tez jestem w Elposie) ale i tak jest okej - spoko ceny, stabilne usługi. pracuje zdalnie więc mocny i solidny internet to dla mnie podstawa - tu jestem mega zadowolona.mira_mira pisze: ↑18 maja 2020, 11:59 Ja wybrałam ofertę najbardziej korzystną pod kątem cenowymJak jesteście z Białegostoku czy okolic to zdecydowanie polecam lokalnego dostawcę, firmę ELPOS. Internet jest szybki ( do 900 Mb/s) a do tego bez limitu danych. U nas na osiedlu jest światłowód więc już w ogóle super. Łącza monitowane przez całą dobę więc jak coś się dzieje to reagują natychmiast
![]()
Post autor: śrem »
muszę się zapoznać z tym dokładniejmira_mira pisze: ↑18 maja 2020, 11:59 Ja wybrałam ofertę najbardziej korzystną pod kątem cenowymJak jesteście z Białegostoku czy okolic to zdecydowanie polecam lokalnego dostawcę, firmę ELPOS. Internet jest szybki ( do 900 Mb/s) a do tego bez limitu danych. U nas na osiedlu jest światłowód więc już w ogóle super. Łącza monitowane przez całą dobę więc jak coś się dzieje to reagują natychmiast
![]()
- penelopa
A sprawdź też internet mobilny dla firm , u nas to rozwiązanie bardzo sobie chwalimy. To rozwiązanie idealne dla pracowników, którzy często wyjeżdżają, umawiają się na spotkania i pracują poza siedzibą firmy czyli działa po prostu wszędzie tam, gdzie pracownicy mogą go potrzebować.
Post autor: ogła »
Najlepiej zdecydować się na nowoczesne i bezawaryjne rozwiązania, jak chociażby Światłowód wrocław Mnie tę ofertę polecił sąsiad i powiem wam - że miał rację, w całej okolicy to najlepszy dostawca internetu. Jestem dość wymagająca, a co do szybkości działania tej sieci, to nie mam żadnego ale 

- tempurka
Jeśli chodzi o rozwiązania dla firm z zakresu komunikacji bezprzewodowej to warto sprawdzić rozwiązana tego producenta https://www.senetic.pl/synology/. Oferuje urządzenia zarówno do zastosowań domowych, jak i dla przedsiębiorstw i dostarcza wygodne i zarazem ekonomiczne rozwiązania, zapewniając przy tym duże możliwości wyboru.
Nie płaci za SEO sprawdź w BIG UWAGA !!!
Nie płaci za SEO sprawdź w BIG UWAGA !!!
Post autor: małgośkaa »
Całkiem dobrym rozwiązaniem jest telewizja mobilna . Ogólnie widziałam, że bardzo dużo osób zachwalało sobie ofertę tej firmy, dodatkowo też pakiety dostępne są w bardzo atrakcyjnych cenach co jest też ważne.
Post autor: Pocieszka »
Też Elposa polecam. Net niezły, szybki i po swiatłowodzie. A sama TV ma mega fajne pakiety. Sporo dobrego, wiec każdy coś dobierze i to w dobrej cenie. Nawet te pakiety proemium jak C+ czy HBO u nich sa w dobrej cenie, patrzac na najbliższą konkurencję.
Post autor: dankaa »
Myśleliście kiedyś o tym, żeby wybrać telewizja plus internet ? Osobiście zastanawiam się nad tym rozwiązaniem, ponieważ dowiedziałam się od wielu osób, że to świetna opcja, a do tego nie wiąże się z wysokimi kosztami.
Post autor: dagaa »
Moim zdaniem jednak bardzo korzystną opcją jest pakiet internet . Bogaty zakres dostępnych opcji jest równorzędny z wysokiej jakości obsługą klienta, gotową zawsze służyć pomocą z pełnym zaangażowaniem.
- tormund91
Jeśli szukasz niezawodnego, wydajnego i ekonomicznego internetu, to interesujące propozycje udało mi się znaleźć na witrynie internetowej tego usługodawcy: https://inea.pl/inwestycje/inwestycje-deweloperskie . Szczerze mówiąc, nie mają nadmiernie wygórowanych cen, a w ramach pakietu można zamówić także telewizję. To naprawdę dobra opcja, zwłaszcza jeśli lubisz oglądać seriale.
Post autor: dariia »
Zawsze też można zdecydować się na solidne kable światłowodowe, które zapewniają faktycznie szybkość i bezproblemowe działanie. Mogę wam zaproponować https://unitel-hurt.pl/kontakt/ , tutaj pani Aneta Śmiałkowska chętnie odpowie na wasze pytania
Post autor: miranika »
Dostęp do szybkiego i stabilnego internetu w dzisiejszych czasach to niemal konieczność. Wiadomo, że najlepszy jest światłowód. Dobre oferty można zwykle znaleźć u lokalnych dostawców usług takich jak na przykład Elpos https://elpos.net/. Jeśli jesteście z Białegostoku czy okolic to warto sprawdzić, mają wyjątkowo przystępne ceny a jakość usług na bardzo wysokim poziomie.
Post autor: madziia »
Muszę przyznać, że niedawno natrafiłam na naprawdę dobrą ofertę, jaką jest radiolinia internet . Internet działa bardzo płynnie, a dodatkowo dostępnych jest wiele różnych pakietów, więc każdy może znaleźć coś odpowiedniego dla siebie.
- kasiunia
Myślę ,że wszyscy zdajemy sobie sprawę jak mozna dużo wygrać udostępniając i korzystając z dobrej jakości internetu. Jestem zdania ,że internet do firmy powinien być na określonym poziomie, tzn. powinien byc szybki i przede wszystkim stabilny. Firmy komunikują się między sobą przekazując informację, dokumenty i pieniądze , więc bezpieczeństwo takiego internetu to kwestia priorytetowa.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo