Jaka pergola?

Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
Awatar użytkownika
Ernesta-70

Jaka pergola?

Post autor: Ernesta-70 »

Zastanawiam się nad wyborem rolety, właściwie pergoli tarasowej na nasze wymarzone miejsce wypoczynku w ogrodzie. Im więcej przeglądam internet, im więcej na ten temat czytam to tak naprawdę mam wrażenie, że mniej wiem. To na czym na pewno mi zależy to fakt, żeby ta pergola była dobrej jakości. W oko wpadła mi pergola lamelowa i wydaje mi się, że to byłby dobry wybór.
oczytanaaa

Re: Jaka pergola?

Post autor: oczytanaaa »

Jak powinno wyglądać malowanie tarasu drewnianego , żebyśmy mieli pewność, że nic się w tym względzie nie ukryje, że będzie to naprawdę dobrze wyglądało? Dodam, że za bardzo się na tym nie znam, stąd właśnie mój dylemat. I każda opinia jest dla mnie kluczowa. To, jak to będzie?
Gość

Re: Jaka pergola?

Post autor: Gość »

Pergola czy zadaszenie na tarasie powinny być solidne tak aby żaden wiatr nie zerwał wam tej konstrukcji. Tutaj https://gardenspace.pl/zadaszenie-tarasu macie taką ofertę, zobaczcie jak duży wybór tam znajdziecie, byłem w szoku.
ODPOWIEDZ