Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
nelsonpaul23

Post autor: nelsonpaul23 »

Cześć wszystkim. Niedawno znalazłem Mokra karma dla psów w Baskerville. Mój pies jest zwykle wybredny, ale ta karma przypadła mu do gustu. Jakość składników jest na najwyższym poziomie i widać to po kondycji mojego pupila - jego sierść jest bardziej lśniąca, a ogólny stan zdrowia się poprawił. Zamówienie zostało dostarczone szybko, a opakowanie było nienaganne. Gorąco polecam wszystkim właścicielom zwierząt.
Milonn

Re: Karma

Post autor: Milonn »

Warto sprawdzić karmy suche i mokre od https://omegakarmy.pl, gdzie znajdziesz opcje zarówno dla psów młodych, dorosłych i starzejących się. Smaczne, z bogatym składem i jednocześnie dostępne w naprawdę rozsądnej cenie :)
alisa

Re: Karma

Post autor: alisa »

Myśląc o zdrowiu naszego ulubionego pupila, warto zwrócić uwagę na odpowiednie żywienie. Szukając najlepszej opcji, warto rozważyć karma mokra bemo. Tworzona przez specjalistów i oparta na naturalnych składnikach, zapewni naszemu psu wszystkie niezbędne składniki odżywcze. To homeostatyczne podejście do żywienia pozwala utrzymać prawidłowe funkcjonowanie organizmu.
ODPOWIEDZ