Materace wysokoelastyczne

Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
Awatar użytkownika
Marietta-91

Materace wysokoelastyczne

Post autor: Marietta-91 »

Cześć. Co sądzicie na temat materacy wysokoelastycznych? Zwróciłam na nie uwagę w ofercie alvare.pl i ze względu na to, że mają wysokie właściwości ortopedyczne. Znacie w ogóle tego producenta?
Awatar użytkownika
teofila

Re: Materace wysokoelastyczne

Post autor: teofila »

Bardzo dobrze znam Alvare, bo wiele razy zamawiałam od nich materace. Właśnie niedawno otrzymałam swój materac wysokoelastyczny. Już teraz mogę powiedzieć, że to był dobry zakup. Super jakość, maksymalny komfort snu. Polecam serdecznie:)
Kadłubek

Post autor: Kadłubek »

Dobry materac to podstawa, ja uważam że można "olać" inne rzeczy ale kręgosłup ma się jeden i nie warto tego olewać. My mamy z firmy Fiki Miki, bardzo dobry producent, ma tez dobre materace 160/80 dla dzieci
Jadźka

Post autor: Jadźka »

Ja mam taki z pianki termoelastycznej od sovea i jestem z niego zadowolona. Jest solidnie wykonany, antyalergiczny i oddychający. Fajnie układa się pod ciałem, nie robią się żadne dziury ani wgniecenia- na na prawdę odpoczywa się na nim rewelacyjnie. I choć do tanich nie należy to wart jest każdych pieniędzy;)
ODPOWIEDZ