mieszkania na sprzedaż

Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
Awatar użytkownika
Maksymin

mieszkania na sprzedaż

Post autor: Maksymin »

Hej kochani, przy szukaniu mieszkania na sprzedaż - na co zwrócić uwagę najbardziej? Gdzie mogą czekać na mnie pułapki, czego dopilnować żeby nie wyrzucić pieniędzy w błoto? Interesuje mnie rynek wtórny oczywiście. Jak szukać żeby nie dać się nabić w butelkę?
ważka

Re: mieszkania na sprzedaż

Post autor: ważka »

Jeśli chodzi o rynek wtórny to nie pomogę, na pewno łatwiej w takiej sytuacji szukać mieszkania przez pośrednika nieruchomości. Ja kupowałam swoje mieszkanie na osiedlu Przystań Jasień w Gdańsku bezpośrednio od dewelopera a w takiej sytuacji sprawa jest bardzo prosta. Oczywiście warto zawsze kupować od sprawdzonego dewelopera zwłaszcza jeśli kupujesz mieszkanie na etapie budowy. Ja akurat kupiłam mieszkanie od znanej i notowanej na giełdzie firmy z przejrzystą sytuacją finansową
kamila3933

Post autor: kamila3933 »

Zwracacie uwagę na nieruchomości, gdzie budynkiem lub całym osiedlem zarządza firma? Uważam, że wybór odpowiedniego zarządcy jest kluczowy i dla właścicieli nieruchomości i dla mieszkańców. W Warszawie jednym z zarządców jest Per Modum. Można sprawdzić ich ofertę.
Wieszak

Post autor: Wieszak »

Faktycznie takie transakcje są bardzo ważne i ja jeszcze muszę dodać, że sam właśnie się takimi czynnościami interesowałem. Jak coś to od siebie każdemu polecam doskonały skup nieruchomości https://nieruchomosci-zeus.pl/ i wiem, że z ich oferty zdecydowanie będziecie zadowoleni.
ODPOWIEDZ