Okna firmy Drutex

Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
Awatar użytkownika
cars

Okna firmy Drutex

Post autor: cars »

Witam. Jesteśmy na etapie wyboru okien do naszego domu i jak każdy doskonale wie zależy nam na dobrej jakości okien no i takich trwałych. Dlatego też w tym celu przeglądamy różne oferty różnych firm zajmujących się sprzedażą okien. I tak też trafiliśmy na ofertę firmy Drutex, znanej od wielu lat na polskim rynku okien. Dlatego też i zdecydowaliśmy się na zakup u nich okien z PVC bo jednak takie są najbardziej trwałe i solidnie zrobione
Awatar użytkownika
audrey

Re: Okna firmy Drutex

Post autor: audrey »

Ja nie byłam przekonana co do ich jakości. Widziałam u koleżanki i jednak oczekiwałam czegoś lepszego. Mowa tutaj o profilu Iglo Light. Poszłam jeszcze do dwóch producentów i z nich wybrałam okna Pixel z Oknoplast. Mogę powiedzieć, że te okna spełniły moje oczekiwania.
Awatar użytkownika
florentynka

Post autor: florentynka »

My mamy okna PCV - nie pamiętam jakiej firmy. Właśnie szukam rolet na nasze okna. Dzisiaj trafiłam na oferte tej firmy https://www.karnix.pl/rolety-marki-karn ... uktow.html i chyba z niej skorzystamy. Z tego co widziałam jest bardzo rozbudowana i przystępna cenowo a nam bardzo zalezy na solidnych roletach, które faktycznie będą chronić przed słońcem.
kiśonka

Post autor: kiśonka »

Okna to ważna sprawa i tego chyba nikt nie podważa. A zdecydowaliście się może u siebie na okna przesuwne ? Moim zdaniem są bardzo praktyczne, a do tego bardzo dobrze się prezentują!
Braśka

Post autor: Braśka »

Odradzam! Miałam złe doświadczenia z Drutex. Okna przyjechały do mnie z rysami, które zauważyłam od razu po montażu. Pokazałam ludziom, którzy się tym zajmowali mówili, że to nie ich sprawa oni są tylko na montażu. Producent nie uwzględnił mi reklamacji i tam mam kilkanaście rys na wszystkich 10 oknach. ;/ Super...
ODPOWIEDZ