Płytki do domu
Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
- wanda
Płytki do domu
Witam! Jestem w trakcie remontu i właśnie znajduje się na etapie zakupu płytek. Problem mam taki że potrzebuje jakiś sprawdzony internetowy sklep z płytkami no i też druga sprawa, jakie według was obecnie wzory płytek są modne? Bo już sam nie wiem na co się zdecydować. tutaj https://www.merkurymarket.pl/plytki-do-salonu/ widziałam ciekawą ofertę. Co wy wybieraliście u siebie w domu?
- swiatka1
Re: Płytki do domu
Przydadzą się też przykładowe aranżacje, jakie można znaleźć w sklepach czy katalogach. Też harimex w Gdyni ma sporo dobrej jakości płytek ceramicznych, więc tutaj można zerknąć. Jasna łazienka rzeczywiście będzie sprawiała wrażenie większej.
- bezden
Z wnętrzem na szczęście już jesteśmy na finiszu i remont dobiegł końca jednak teraz szukam czegoś takiego jak https://www.automatyka24.pl/pl/katalog/ ... bezpieczne sadzicie, ze tego rodzaju przetworniki sa warte swojej ceny czy lepiej zamowic gdzie indziej? Nie ukrywam, ze zalezy nam na czasie! 
jak podłączyć samsunga do komputera

jak podłączyć samsunga do komputera
- ula24
Ależ Ci zazdroszczę tego wykańczania! to już dawno za mną a teraz na pewno bym wybrała już inne płytki. Modne są teraz płytki drewnopodobne, lastryko czyli takie z maleńkimi kamyczkami i plamkami jakby, cały czas ala beton też są wybierane. Myślę, że wszystkie takie które mogą Cię zainteresować można znaleźć w ofercie sklepu Dagma Płytki . Mają w Katowicach salon sprzedaży, można się też z nimi kontaktować za pośrednictwem danych podanych na stronie. Ja takich płytek całkiem szczerze nigdzie indziej nie widziałam. Są naprawdę piękne, solidne i w dobrych cenach. I do pokoi, i do łazienek i na taras.
- kleo
Teraz modny jest beton architektoniczny. Z pewnością słyszałaś, nie da się ominąć dzisiaj tego dodatku do wnętrzwanda pisze: ↑02 lip 2019, 11:55 Witam! Jestem w trakcie remontu i właśnie znajduje się na etapie zakupu płytek. Problem mam taki że potrzebuje jakiś sprawdzony internetowy sklep z płytkami no i też druga sprawa, jakie według was obecnie wzory płytek są modne?

- energia
Płytki w domu świetnie się sprawdzają- są mocne, ładne. Mamy ogromny wybór w ich wzorach, kolorach, że możemy ciekawie je wykorzystać. Na stronie https://grupamo.pl/royal-place-lazienka ... nia-salon/ możecie w tym kierunku zaczerpnąć inspiracji. Jak chcecie...
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo