Płytki do domu
Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
- wanda
Płytki do domu
Witam! Jestem w trakcie remontu i właśnie znajduje się na etapie zakupu płytek. Problem mam taki że potrzebuje jakiś sprawdzony internetowy sklep z płytkami no i też druga sprawa, jakie według was obecnie wzory płytek są modne? Bo już sam nie wiem na co się zdecydować. tutaj https://www.merkurymarket.pl/plytki-do-salonu/ widziałam ciekawą ofertę. Co wy wybieraliście u siebie w domu?
- swiatka1
Re: Płytki do domu
Przydadzą się też przykładowe aranżacje, jakie można znaleźć w sklepach czy katalogach. Też harimex w Gdyni ma sporo dobrej jakości płytek ceramicznych, więc tutaj można zerknąć. Jasna łazienka rzeczywiście będzie sprawiała wrażenie większej.
- bezden
Z wnętrzem na szczęście już jesteśmy na finiszu i remont dobiegł końca jednak teraz szukam czegoś takiego jak https://www.automatyka24.pl/pl/katalog/ ... bezpieczne sadzicie, ze tego rodzaju przetworniki sa warte swojej ceny czy lepiej zamowic gdzie indziej? Nie ukrywam, ze zalezy nam na czasie! 

- ula24
Ależ Ci zazdroszczę tego wykańczania! to już dawno za mną a teraz na pewno bym wybrała już inne płytki. Modne są teraz płytki drewnopodobne, lastryko czyli takie z maleńkimi kamyczkami i plamkami jakby, cały czas ala beton też są wybierane. Myślę, że wszystkie takie które mogą Cię zainteresować można znaleźć w ofercie sklepu Dagma Płytki . Mają w Katowicach salon sprzedaży, można się też z nimi kontaktować za pośrednictwem danych podanych na stronie. Ja takich płytek całkiem szczerze nigdzie indziej nie widziałam. Są naprawdę piękne, solidne i w dobrych cenach. I do pokoi, i do łazienek i na taras.
- kleo
Teraz modny jest beton architektoniczny. Z pewnością słyszałaś, nie da się ominąć dzisiaj tego dodatku do wnętrzwanda pisze: ↑02 lip 2019, 11:55 Witam! Jestem w trakcie remontu i właśnie znajduje się na etapie zakupu płytek. Problem mam taki że potrzebuje jakiś sprawdzony internetowy sklep z płytkami no i też druga sprawa, jakie według was obecnie wzory płytek są modne?

- energia
Płytki w domu świetnie się sprawdzają- są mocne, ładne. Mamy ogromny wybór w ich wzorach, kolorach, że możemy ciekawie je wykorzystać. Na stronie https://grupamo.pl/royal-place-lazienka ... nia-salon/ możecie w tym kierunku zaczerpnąć inspiracji. Jak chcecie...
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo