Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
Hej! Jak to typowa kobieta mam wiele ciuchów i za małą szafę, żeby je pomieścić W jakim salonie meblowym w Warszawie dostanę naprawdę pojemną szafę? Najlepiej z lustrem. Z góry dziękuję za podpowiedzi, gdzie szukać.
Miałam podobny problem, ale zdecydowałam się na zamówienie szafy pod wymiar u fcts.pl. Dla mnie to świetna opcja, bo szafa jest idealnie dopasowana do wnęki w pokoju. Firma wykonała kawał dobrej roboty, polecam
Przejrzałam chyba wszystkie dostępne szafy i żadna nie była idealna. Zdecydowałam się wziąć meble na wymiar poznań http://degosh.pl/meble-na-wymiar/. Firma Degosh zajmuje się projektowaniem i produkcją mebli, więc usługa jest jak najbardziej kompleksowa. Dopasowali szafę do stylu sypialni, więc wszystko do siebie pasowało.
Meble na wymiar nie zawsze sa koniecznością. Takie meble sypialniane dobrej jakości można znaleźc na stronie polskiej firmy Market Meblowy - tutaj znajdziecie wszystko co trzeba aby zaaranżować takie pomieszczenia ze smakiem. Mają ponad 5000 róznych mebli i akcesorii do wyboru w dobrych cenach więc kazdy znajdzie tutaj coś dla siebie