Schody i podłogi
Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
- wszebor1990
Schody i podłogi
Post autor: wszebor1990 »
Czy jesteście w stanie polecić mi firmy, które zajmują się montażem podłóg drewnianych w Wrocławie i okolicach? Z góry bardzo dziękuję, bo wiadomo nie od dziś, że najlepiej wybrać taką firmę, która jest polecana, sprawdzona i rzetelna. Chcę postawić na podłogi długie deski wiem, że takie są najbardziej eleganckie i wiem też, że taka podłoga jest trwała.
Re: Schody i podłogi
Post autor: freestylówa »
W pokoju u dziecka chcę zmienić podłogi, bo okazuje się, że co nieco zniszczył i już czas na nowe. I najbliżej mi , by kupić laminowane panele podłogowe , ale nie wiem, czy one są mocne i wydajne. Czy możecie ocenić ich trwałość?
- paniola
Re: Schody i podłogi
Jeśli już myślicie o podłodze i schodach to znak ,że wasza budowa bądź remont ma się już ku końcowi. Przez cały okres trwania budowy trzeba podejmować jakieś decyzje ale teraz kiedy budowa się już kończy są one szczególnie ważne, bo świadczyć będą o ostatecznym wyglądzie naszego domu. Na podłogę wybierzcie sobie parkiet , bo to materiał naturalny i trwały. Zresztą porozmawiajcie sobie na ten temat z fachowcami , oni z pewnością wam doradzą.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo