Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
Ja moge Ci polecic siedziska łazienkowe dla niepełnosprawnych ze sklepu pomocdlaseniora.pl
Ja kupowalam rok temu i moja mama jest z niego bardzo zadoowlona. Polecam posprawdzac ich asrortyment na stronie internetowej
Moja mama nie może korzystać z wanny nawet z pomocą siedziska. Nie może wejść. Musieliśmy wymienić na prysznic i z dzięki temu, że mamy wózek prysznicowy, swobodnie może pod prysznic wjechać i potem po kąpieli wyjechać. Wygodne bardzo rozwiązanie, bez dźwigania jej przez inne osoby, sama też się nie męczy. A prysznic oczywiście bez brodzika mamy.
A być może ktoś, kto się zna na temacie akcesoriów łazienkowych z oferty https://wyposazenielazienek.pl/produkty ... rysznicowe pomoże mi wybrać najlepszą kabinę prysznicową? Jakieś tam swoje typy co prawda mam, ale wole dopytac zeby pozniej nie zalowac. Licze na Wasze wskazowki!