studioagd.pl opinie
Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
- Joan_J
studioagd.pl opinie
Cześć, urządzamy z mężem nową kuchnię i szukamy dobrego sprzętu AGD - czy możecie mi coś powiedzieć, napisać opinie o takiej firmie jak studioagd.pl? Czy warto w takim miejscu zamówić sprzęt do kuchni, czy lepiej po prostu skorzystać z opcji marketowych? Wolałabym trochę dołożyć i nie martwić się po roku gwarancjami, naprawami i całą resztą...
- irena534
Re: studioagd.pl opinie
W mojej opinii studioagd.pl to jeden z lepszych sklepów z takim asortymentem. Znajdziesz tu wszystko co potrzebne w nowoczesnym domostwie, i z pewnością będą to markowe produkty w bardzo korzystnych cenach.
- ikona24
Jeśli szukasz sprzętu z najwyższej półki to studioagd.pl jest właśnie dla ciebie. Tu nie ma miejsca na jakieś tanie niedoróbki. W końcu taki sprzęt ma posłużyć latami a nie zostać wymieniony zaraz po zakończeniu gwarancji. Polecam i oczywiście tak jak inni zadowoleni użytkownicy, zostawiam pozytywną opinię.
- zosia534
Dzięki opiniom moich znajomych trafiłam do studioagd.pl i jestem bardzo zadowolona z tego faktu. Dobrano mi idealne sprzęty, zarówno pod względem funkcjonalności jak i gabarytów. Teraz mogę się cieszyć piękną, przytulną i do tego funkcjonalną kuchnią.
- Melania
Wiem po sobie, że wybór odpowiedniego sprzętu agd nie jest łatwy. Asortyment na rynku jest ogromny, ale z jakością bywa różnie. Dlatego ja skusiłam się na usługi studioagd.pl i nie żałuję. W mojej opinii są najlepsi W zasadzie wyposażyli mi całą kuchnię. Zaproponowane rozwiązania i modele są nie tylko funkcjonalne, ale i bardzo estetyczne. A to również ważne.
- aga645
Robiłam zakupy w studioagd.pl i mam bardzo dobrą opinię na temat sklepu. Dotyczy to zarówno obsługi jak i asortymentu. Sposób i szybkość dostawy również na bardzo dobrym poziomie. Same plusy moim zdaniem.
- kaja390
Kilka miesięcy temu robiliśmy zakupy na studioagd.pl. Wybraliśmy ten sklep z trzech powodów: ma dobre opinie, ma szeroki wybór markowego sprzętu i ma niskie ceny. Polecam każdemu, bo można sporo zaoszczędzić.
- beata998
W studioagd.pl mają ogromny wybór różnego rodzaju sprzętu. Co najważniejsze, nie jest on strasznie drogi, dlatego można zrobić tam spore zakupy za jednym razem. Myślę, że dlatego sklep cieszy się dobrymi opiniami.
- kasia214
Jakiś czas temu również kupowaliśmy sprzęt do kuchni. Zainteresowała mnie oferta studioagd.pl, bo wielu klientów wyrażało dobre opinie. Postanowiliśmy skorzystać i to była najlepsza decyzja. AGD jest całkiem tanie, a produkty pochodzą od znanych producentów.
- balbina000
Post autor: balbina000 »
Uważam, że zakupy na studioagd.pl są przede wszystkim wygodne, bo cały sprzęt do domu można kupić za jednym zamachem. W mojej opinii jest to porządny sklep z AGD znanych marek. Ja się na nich jeszcze nigdy nie zawiodłam.
- gosia567
W sklepach w galeriach handlowych sprzęt AGD jest droższy niż w internetowych. Moi znajomi chwalili studioagd.pl, więc i ja do nich zajrzałam. Rzeczywiście, ceny są nieco niższe, a klienci wyrażają wiele pozytywnych opinii.
- Kajka83
Nie znam tego konkretnego sklepu, ale kupując sprzęt AGD, trzeba na tę kwestię spojrzeć z innej strony. Każdy sprzęt wcześniej czy później się psuje. Dlatego warto mieć na oku fachową pomoc, w razie awarii. Ja polecam http://pomoc-agd-krakow.pl/. Mają ogromne doświadczenie i radzą sobie chyba z każdym sprzętem. Sprawdziłam ich wielokrotnie i zawsze dali radę naprawić co trzeba.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo