warto iść do psychologa ?
Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
Re: warto iść do psychologa ?
Post autor: Alva676 »
Jeśli sami nie radzimy sobie z jakimś problemem życiowym to oczywiście, że warto zwrócić się po pomoc do psychologa. To nie jest żaden wstyd. Współczesny tryb życia bywa bardzo stresujący także miliony ludzi korzystają obecnie z różnych terapii. Ja np. przez pół roku odbywałam regularne wizyty w poradni Harmonia (Luxmed), którą szczerze Wam polecam. Tutejsi specjaliści naprawdę wiedzą jak okazać wsparcie:) Są profesjonalni, mają jednocześnie indywidualne i życzliwe podejście do każdego człowieka.
- viktoria
Jeśli są to problemy natury psychologicznej to można także zainteresować się taką opcją jak psycholog, seksuolog, psychoterapeuta Poznań: https://dominikhaak.pl/ . Moim zdaniem w dobie pandemii jest to bardzo sensowne i bezpieczne rozwiązanie. Polecam poczytać więcej.
- tormund91
Od jakiegoś czasu szukam jakościowej terapii behawioralnej dla dzieci. Muszę przyznać, że na tej stronie internetowej https://goodlifepsycholog.pl/terapia-be ... podejscie/ udało mi się odszukać jakościowe centrum psychologiczne. Z tego co mówiła mi znajoma, to była tam ze swoim dzieckiem i jest bardzo usatysfakcjonowana z efektów dotychczasowej pracy.
Post autor: Ditaa »
Zauważenie zmian w zachowaniu czy nastroju dziecka może być sygnałem, że coś wymaga uwagi. Konsultacja z psychologiem pozwala na lepsze zrozumienie kontekstu i podjęcie odpowiednich działań. Czasmi pomocna moze być terapia integracji sensorycznej
Post autor: Bdyzim »
Brodnica Online to dynamiczny serwis informacyjny, będący niezbędnym źródłem lokalnych wiadomości dla mieszkańców Brodnicy i okolic. Nasza platforma dostarcza bieżące informacje o wydarzeniach społecznych, kulturalnych, sportowych i gospodarczych, umożliwiając szybki dostęp do istotnych treści. Z nami zawsze będziesz na bieżąco z życiem miasta, dzięki aktualnym artykułom, relacjom z wydarzeń i ciekawostkom, które kształtują lokalną społeczność. Brodnica Online - Twoje okno na świat wydarzeń w regionie.
- tormund91
Terapia to indywidualny proces, a to miejsce psychoterapia-skawinska.pl/psychoterapia-mlodziezy-krakow/ oferuje profesjonalną pomoc w odnalezieniu własnej ścieżki do lepszego samopoczucia. Dowiedz się, jak psychoterapia może pomóc w radzeniu sobie z trudnościami emocjonalnymi i rozwoju osobistym. Sprawdź, dlaczego warto skorzystać z usług tej renomowanej placówki.
Post autor: Malinka4 »
Czasami czujemy, że to, co dzieje się w naszym życiu, przerasta nas i nie potrafimy sobie poradzić. Być może są to chwilowe trudności, ale mimo wszystko dobrze jest zgłosić się do specjalisty. Przez takie problemy może pomóc nam przejść terapia cbt kraków
Post autor: syśkaa »
Ostatnio zauważyłam, że witryna https://www.kierunekrownowaga.pl cieszy się uznaniem ze strony użytkowników. W kontekście terapii wydaje się, że działalność tej strony jest prowadzona z najwyższym poziomem profesjonalizmu. Ponadto, oferuje istotne wsparcie klientom.
Post autor: aśkaa »
Myślę, aby ją zapisać do psychologa. Rola psycholog Tczew jest bardzo ważna, ponieważ możemy z każdym aspektem do niego się zgłosić. Psychika ludza jest bardzo krucha i nie ma co czekać i pogłębiać problemu. Lepiej umówić się na spotkanie ze specjalistą i znaleźć równowagę życia.
Post autor: kalina99 »
Moim zdaniem, jeśli ktoś czuje, że potrzebuje pomocy, to powinien z niej skorzystać. Moja znajoma zdecydowała się na rozpoczęcie psychoterapii u p. Dariusza Rudasia. Przyjmuje w Krakowie. Jej akurat pomagał z nerwicą natręctw, ale z tego, co wiem, ma dość szeroki zakres usług. Podobno jest bardzo uważnym słuchaczem i dopasować dla niego odpowiednią metodę terapii.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo