Zmywarka
Poruszamy tu problemy związane z organizacją, sprzątaniem, tworzeniem przestrzeni domowej i ogrodów. Zapraszamy do dyskusji osoby zaangażowane w tworzenie własnej przestrzeni.
Zmywarka
Post autor: Toruń »
Zmywarka: tak czy nie? Chcecie/macie zmywarkę w domu? Co Was przekonało do niej? Ja właśnie wybrałam i już za kilka dni będzie u mnie: Electrolux z technologią AirDry. Wydaje mi się idealna do moich potrzeb. A głównie zależało mi na braku zacieków i na tym żeby takie urządzenie było ekonomiczne. Żeby oszczędzało wodę i prąd. A Wam na czym najbardziej zależało?
Re: Zmywarka
Post autor: Labiś »
Ja bardzo chcę zmywarkę u siebie, ale musze poczekać aż zabierzemy się do remontu kuchni. Wybrałam model: Electrolux QuickSelect w wersji slim (mała kuchnia). Taką zmywarkę ma moja teściowa i bardzo ją sobie chwali. Jest prosta w obsłudze, bardzo intuicyjna i ekonomiczna. Zarówno jeśli chodzi o wodę jak i detergenty.
Post autor: Justyś »
Faktycznie sam wybór właściwej zmywarki jest niezwykle ważny i moim zdaniem jeśli już decydujemy się na jej zakup to na pewno musimy wybrać dobrą jakościową zmywarkę. Mi bardzo pomogło przeczytanie artykułu https://www.oleole.pl/artykuly/wszystki ... domu.bhtml z którego właśnie dowiedziałam się jaką zmywarkę najlepiej jest kupić.
- Bogusz68
My z żona również postawiliśmy na markę Electrolux, głównie dlatego że zawsze byliśmy zadowoleni z ich sprzętów. To wydatek na lata, a sprzęty działają bezawaryjnie. Mamy zmywarkę z trzecim koszem MaxiFlex i świetnie się sprawdza. Łatwa w obsłudze i ekonomiczna.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo