Angielski dla dzieci

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
Awatar użytkownika
aniela1968

Angielski dla dzieci

Post autor: aniela1968 »

Cześć! Poszukuję szkoły językowej dla córki, możecie coś polecić?

wincc professional v13 download
Awatar użytkownika
Zaneta1994

Re: Angielski dla dzieci

Post autor: Zaneta1994 »

Ja wysłałam córkę do English Institute i była bardzo zadowolona, wracała podekscytowana z zajęć. Nauczyciele potrafią zainteresować dziecko językiem, prowadzą bardzo ciekawe lekcje, dopasowane do wieku i zainteresowań. Bardzo polecam!
Awatar użytkownika
midori

Post autor: midori »

Na Fixly możesz poszukać szkoły językowej. Ja w ten sposób znalazłam lektora, który zdalnie prowadzi lekcje dla mojej córki. Jesteśmy wszyscy bardzo zadowoleni, chociaż ja pewnie bardziej niż córka. :D
Awatar użytkownika
kozi44

Post autor: kozi44 »

ja polecam smart learning i angielski online Teraz to idealny czas na taką naukę. Ich oferta jest najlepsza zarówno pod względem jakościowym jak i cenowym. Mają kursy dla osób indywidualnych jak i firm, dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Posiadają także swoją platformę e-learningową, podręczniki. Ich rozwiązania sprawiają, że nauka angielskiego jest przyjemnością. Moja córka jest zachwycona tym kursem
Awatar użytkownika
kaczka

Post autor: kaczka »

Bardzo fajną opcją jest też angielski lublin: https://www.columbus.lublin.pl/angielski . Znajdziecie tam najróżniejsze kursy językowe dla różnych grup wiekowych. Jestem pewna, że będziecie zadowoleni z tego rozwiązania.
Awatar użytkownika
Hanka

Post autor: Hanka »

Z tego, co mi wiadomo, to profesjonalne kursy języka angielskiego, również dla dzieci, oferuje na przykład Szkoła Językowa ProfiLingua. Z jej pełna ofertą możecie zapoznać się na stronie internetowej https://www.profi-lingua.pl/, polecam ;) Jest to szkoła z wieloletnim doświadczeniem, więc możecie mieć do niej pełne zaufanie ;)
Awatar użytkownika
ula24

Post autor: ula24 »

Angielski dla dzieci to bardzo dobry pomysł. Małe mózgi szybciej chłoną wiedzą i naprawdę mogą na równi z uczeniem się poprawnej polszczyzny opanować też dobrze angielski. Lekcje w szkole to na pewno za mało, warto zapisać się na osobne kursy w szkole językowej. Zobaczcie na tą ofertę https://www.towerschool.pl/oferta/dla-d ... mlodziezy/ nauka w ten sposób przynosi naprawdę świetne efekty, do tego wyjątkowo szybko. Młodsze dzieci, młodzież naprawdę warto zapisać. To co ciekawe w tej szkole to lektorzy pochodzą z różnych krajów, lekcje są prowadzone po angielsku i przynosi to bardzo dobre efekty.
ODPOWIEDZ