Cześć! Poszukuję szkoły językowej dla córki, możecie coś polecić?
wincc professional v13 download
Angielski dla dzieci
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
- aniela1968
- Zaneta1994
Re: Angielski dla dzieci
Post autor: Zaneta1994 »
Ja wysłałam córkę do English Institute i była bardzo zadowolona, wracała podekscytowana z zajęć. Nauczyciele potrafią zainteresować dziecko językiem, prowadzą bardzo ciekawe lekcje, dopasowane do wieku i zainteresowań. Bardzo polecam!
- midori
Na Fixly możesz poszukać szkoły językowej. Ja w ten sposób znalazłam lektora, który zdalnie prowadzi lekcje dla mojej córki. Jesteśmy wszyscy bardzo zadowoleni, chociaż ja pewnie bardziej niż córka. 

- kozi44
ja polecam smart learning i angielski online Teraz to idealny czas na taką naukę. Ich oferta jest najlepsza zarówno pod względem jakościowym jak i cenowym. Mają kursy dla osób indywidualnych jak i firm, dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Posiadają także swoją platformę e-learningową, podręczniki. Ich rozwiązania sprawiają, że nauka angielskiego jest przyjemnością. Moja córka jest zachwycona tym kursem
- kaczka
Bardzo fajną opcją jest też angielski lublin: https://www.columbus.lublin.pl/angielski . Znajdziecie tam najróżniejsze kursy językowe dla różnych grup wiekowych. Jestem pewna, że będziecie zadowoleni z tego rozwiązania.
- Hanka
Z tego, co mi wiadomo, to profesjonalne kursy języka angielskiego, również dla dzieci, oferuje na przykład Szkoła Językowa ProfiLingua. Z jej pełna ofertą możecie zapoznać się na stronie internetowej https://www.profi-lingua.pl/, polecam
Jest to szkoła z wieloletnim doświadczeniem, więc możecie mieć do niej pełne zaufanie 

- ula24
Angielski dla dzieci to bardzo dobry pomysł. Małe mózgi szybciej chłoną wiedzą i naprawdę mogą na równi z uczeniem się poprawnej polszczyzny opanować też dobrze angielski. Lekcje w szkole to na pewno za mało, warto zapisać się na osobne kursy w szkole językowej. Zobaczcie na tą ofertę https://www.towerschool.pl/oferta/dla-d ... mlodziezy/ nauka w ten sposób przynosi naprawdę świetne efekty, do tego wyjątkowo szybko. Młodsze dzieci, młodzież naprawdę warto zapisać. To co ciekawe w tej szkole to lektorzy pochodzą z różnych krajów, lekcje są prowadzone po angielsku i przynosi to bardzo dobre efekty.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo