Cavoe MOI XL – czy ktoś używał?
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
Cavoe MOI XL – czy ktoś używał?
Post autor: natulka789 »
Zaczynam kompletować wyprawkę dla mojego pierwszego malucha i trafiłam na wózek Cavoe MOI XL – wygląda solidnie, ale ciekawi mnie, czy ktoś z Was go używał? Poza tym chętnie poznam Wasze opinie, co naprawdę warto mieć na start, a co może spokojnie poczekać. Nie chcę kupować rzeczy, które potem będą tylko leżeć w szafie
Re: Cavoe MOI XL – czy ktoś używał?
Post autor: alina555 »
Wózek jest solidny, dobrze się prowadzi, nawet po nierównym terenie. Dużym plusem jest przestronne siedzisko i spora budka, która świetnie chroni przed słońcem i wiatrem. Składa się łatwo, a po złożeniu nie zajmuje dużo miejsca. Jak dla mnie – bardzo udany zakup, szczególnie na dłuższe spacery 

Post autor: wiolka99322 »
Moim zdaniem ten model to przede wszystkim dobra jakość, cena jak najbardziej do tej jakości adekwatna, no i bardzo duża funkcjonalność. Mamy będą doceniały taki wózek, szczególnie w sezonie jesienno-zimowym.
Post autor: alicja876 »
cavoe moi xl to naprawdę konkretny wybór – dobrze się prowadzi i wygląda porządnie. spora gondola, siedzisko komfortowe, więc sprawdza się i w mieście i na dłuższych spacerach. myślę, że na start to jeden z lepszych modeli do rozważenia.
Post autor: soni9393 »
Również rozważam Cavoe MOI XL i Wasze opinie bardzo mnie utwierdzają, że to może być strzał w dziesiątkę. Fajnie słyszeć, że dobrze sobie radzi na różnych nawierzchniach i ma solidną budkę – to dla mnie duży plus, bo planuję sporo spacerów niezależnie od pogody.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo