coolmama.pl opinie
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
- Joan_J
coolmama.pl opinie
Cześć! Znacie sklep z odzieżą ciążową coolmama.pl? Mają śliczne te ubrania! Szukam opinii o sklepie i produktach, więc jak którąś z Was zamawiała z coolmama ubrania to napiszcie czy wszystko ok i czy warto zrobić u nich zakupy!
Popatrzcie na to cudo:
Popatrzcie na to cudo:
- kamila43
Re: coolmama.pl opinie
Doskonale znam coolmama.pl i mam bardzo dobrą opinię na temat tego sklepu. Świetny asortyment, przecież nie musimy w ciąży wyglądać nieciekawie. Dobre ceny i sprawna realizacja zamówień, polecam.
- edyta54
Doskonale znam coolmama.pl. W każdej ciąży ubieram się głównie tutaj. Ubrania są dobrej jakości i nie wyglądają jak wory. Super wygodnie i bardzo ładnie. Polecam każdej przyszłej mamie, myślę, że już po pierwszych zakupach będziecie miały podobną opinię.
- suzy
Jestem zdania, że ubrania powinny być z dobrego jakościowo materiału, niestety nie jest łatwo takie kupić. Poza tym liczy się też krój, który nie wyjdzie z mody po jednym sezonie. Uważam, że świetną inwestycją jest zakup ciuchów ze sklepu online https://estera.pl/ . Mam od nich żakiet i sukienkę do pracy, a na pewno wrocę po więcej Bardzo lubię ich modele ubrań dla Pań!
- ela321
Już w pierwszej ciąży udało mi się trafić właśnie na coolmama.pl. Sklep miał bardzo dobre opinie. Już po pierwszych zakupach całkiem przestało mnie to dziwić. Sprawnie realizują zamówienia, a produkty są dobrej jakości. No i bardzo stylowe. Nosi się je przyjemnie i bardzo wygodnie. Polecam.
- kamila53
Powiem szczerze, że zwyczajnie uwielbiam coolmama.pl. Robię u nich zakupy przy okazji każdej ciąży. Ubrania są przede wszystkim bardzo estetyczne a jednocześnie solidnie wykonane. Nie ma się do czego przyczepić. Zresztą wystarczy poczytać opinie innych użytkowniczek.
- joanna34
Czasem jak widzę takie ubrania jak są na coolmama.pl to mam ochotę na kolejną ciążę Wiem, że to kiepski powód, ale ubrania mają naprawdę świetne. Dobre jakościowo i zwyczajnie ładne. Miło się w to ubrać, a nie jakiś worek. Nie dziwią mnie też wszystkie pozytywne opinie o sklepie - działają nad wyraz sprawnie.
- kasia53
Często robię zakupy na coolmama.pl. I to nie tylko dla siebie, ale również dla moich dzieci. Mają fajne komplety, moje córeczki je wprost uwielbiają. Cenię ich opinię, sama również złego słowa na sklep powiedzieć nie mogę.
- ola543
Kto nie zna coolmama.pl ?:) Ja po prostu uwielbiam ten sklep. To ciuchy, w których zawsze czuję się kobieco i atrakcyjnie. Zwiedziłam już sporo tego typu miejsc i moja opinia na ich temat nie jest tak cukierkowa jak tu. Po prostu dobry sklep.
- kalina54
Dobrze znam coolmama.pl bo już od dłuższego czasu robię tu zakupy. Podobnie jak moje koleżanki w różnych etapach ciąży mam opinię, że jest to czas kiedy kwitniemy i jesteśmy najpiękniejsze. Te ubrania umiejętnie to podkreślą.
- jola53
Cieszę się, że macie tak dobre opinie o coolmama.pl. Sama mam bardzo podobną, po prostu uwielbiam zakupy w tym miejscu. Mają śliczne ubrania, do tego bardzo dobrej jakości. Jest super, gorąco polecam.
- tormund91
Ja mogę wam polecić zupełnie inny sklep, ale równie dobry i sprawdzony. Mianowicie, mówię o tym: https://www.e-lady.pl/pizamki-damsie Moja przyjaciółka własnie zamawiała z ich strony koszulę nocną i obie czekamy aż paczka do nas dotrze. Na stronie produkty wyglądały przepiękne i mam nadzieję, że tak samo będą się prezentowały w rzeczywistości.
- sofia534
Na coolmama.pl znalazłam wszystko czego szukałam. Szczególnie podobają mi się ich linie dla matki i córki Są przeurocze. Podobne opinie mają moje koleżanki, które już zdążyłam namówić na pierwsze zakupy - jestem pewna, że nie jedyne.
- celina532
Moda dla kobiet w ciąży przez długi czas była traktowana po macoszemu, a przecież w ciąży też można wyglądać ładnie i modnie. Zrozumieli to przedstawiciele ze sklepu coolmama.pl, bo ich ubrania są wygodne i piękne. Wiele kobiet w ciąży chwali sobie ich ciuszki, dlatego mają dobre opinie w sieci.
- ola561
Kto powiedział, że w ciąży nie można wyglądać modnie? Przez lata obowiązywała taka opinia, ale dzięki coolmama.pl można wyglądać stylowo i modnie. Dzięki nim nawet panie w zaawansowanej ciąży mogą czuć się seksownie.
- aga681
W mojej opinii w ciąży można wyglądać ładnie. Od lat udowadnia to firma coolmama.pl, która ma bardzo stylowe i modne ubrania dla kobiet na każdym etapie ciąży. Znam wiele kobiet, które chwalą sobie ten sklep.
- ulka441
Rozmawiałam z wieloma mami, które chciały ładnie wyglądać również w ciąży. Wiele z nich polecało sklep coolmama.pl, i miały dobre opinie na temat ich sklepów. Mają bardzo fajne sukienki, dzięki którym można czuć się komfortowo nawet w ciąży.
- mika315
Mam taką opinię, że w ciąży też można być modną. Takie ubrania oferuje coolmama.pl. W ich ubraniach można wyglądać pięknie i seksownie, nie ma znaczenia, na jakim etapie ciąży jest przyszła mama.
- jula448
Uważam, że sklep coolmama.pl ma modne ciuchy ciążowe. Znam wiele mam, które kupowały u nich ubrania ciążowe i w większości były to dobre opinie. Panie chwaliły sobie szeroką ofertę sklepu dla przyszłych mam.
- michalinaww
- cecylia090
Post autor: cecylia090 »
Nawet teraz można spotkać opinie, że w ciąży nie można wyglądać ładnie. Uważam, że jest to nieprawda, wystarczy spojrzeć na kolekcję od coolmama.pl. Ich projektanci udowadniają, że ciąża to taki etap, w którym można wyglądać wyjątkowo pięknie.
- dora006
Przez całą ciążę zamawiała ubrania na coolmama.pl i mogę wyrazić swoją opinię. Jest ona oczywiście pozytywna, bo ubrania są dostępne w różnych rozmiarach, a ceny nie są wygórowane. Polecam sklep wszystkim przyszłym mamom.
- Hanka
A skoro już o ciuchach ciążowych mowa, to gdzie zaopatrywaliście się w koszule nocne ciążowe? Mi udało się ostatnio trafić na bardzo fajna na stronie https://mewa24.pl/383-koszule-nocne-damskie-ciazowe. Uważam, że stosunek ceny do jakości w tym sklepie jest bardzo dobry, więc polecam każdemu
- ada001
Zgadzam się z pozytywnymi opiniami na temat coolmama.pl. Zamawiałam u nich ubrania, gdy brzuch już było mocno widać, a ich ubrania są naprawdę piękne i co najważniejsze modne. Każda przyszła mama powinna ich sprawdzić.
- link9
Będąc w ciąży także trzeba robić szereg badań. Na pewno usg w Białymstoku będzie konieczne. W klinice Arciszewscy jest możliwość zapisania się na takie badanie. Tutaj lekarze wykonują je na dobrym sprzęcie, więc będzie pewne. Warto tutaj się udać.
- Patixs
Dobrze, że przygotowujecie się do ciąży, ja też sporo czytam już w internecie. Zainteresowała mnie też szkoła rodzenia od http://centrum-mam.pl/ Ktoś z was decydował się na taki krok? W tym miejscu znajdziecie szkołę rodzenia z Łodzi prowadzoną przez położną Panią Renatę Stefańską. Tu zajęcia prowadzone są bardzo wygodnie bo weekendowo, w grupach. Może też się do tego przekonacie:)
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo