Czy szczepienie dzieci jest niebezpieczne?
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
- Jozinka
Czy szczepienie dzieci jest niebezpieczne?
Dzień dobry wszystkim. Chciałem zapytać czy znacie jakieś publikacje dotyczące szczepień? Ostatnio temat zrobił się dość popularny i chętnie bym go poznał bardziej. Interesują mnie zarówno zdania za i przeciw.
- Czarnuszka
Re: Czy szczepienie dzieci jest niebezpieczne?
Post autor: Czarnuszka »
Jest taka książka Aleksandra Kotoka „Bezlitosna immunizacja”. Autor przedstawia w niej wyniki wielu badań naukowych, wszystko jest poparte rozbudowaną bibliografią. Warto przeczytać.
- Czarnuszka
Post autor: Czarnuszka »
[p] Powinna być dostępna w części księgarni, ale najłatwiej będzie ją kupić na stronie wydawnictwa. [/p]
- Melike
Różne są opinie. Żeby mieć własne zdanie warto poszerzać wiedzę w temacie. I faktycznie są dobre książki w tym temacie. Tutaj http://altervita.pl/ znajdziesz ciekawe książki o zdrowiu - poruszona jest także tematyka szczepionek.
- pieknyolek
Post autor: pieknyolek »
Według mnie takie szczepienia nie są groźne. Dzieci były szczepione od lat, i nic im nie było. Więc co mogłoby teraz pójść nie tak?
Post autor: kórtka »
Na ten temat odpowiedzi powinien już udzielić fachowiec. Moze zglos sie do pediatry? Tego typu porady na najwyzszym poziomie od dawna udziela mi https://www.pediatrapratnicka.pl/profil ... -szczepien . Z taka pomoca i wsparciem trudno popelnic blad a przeciez zdrowie i samopoczucie mojego dziecka jest w tym wszystkim najwazniejsze. Na tego typu pomocy zalezalo mi od dawna takze traktuje to jako bardzo rozsadny pomysl, calkowicie ciekawy .
Post autor: Czaruś »
Prywatna opieka zdrowotna często wychodzi naprzeciw potrzebom osób mieszkających w mniejszych miejscowościach, gdzie dostęp do specjalistycznej opieki medycznej może być ograniczony. Platforma https://zdrowie.pzu.pl/ pomaga w lokalizacji najbliższych placówek i specjalistów, co jest kluczowe dla osób potrzebujących regularnej opieki.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo