Drukarka Epson

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
Awatar użytkownika
Goodnight88

Drukarka Epson

Post autor: Goodnight88 »

Cześć. Słuchajcie mam sprawę. Otóż drukarka mojej córki sie po prostu zwyczajnie zepsuła. Mam jeszcze miesiąc czasu nauki szkolnej.. zdalnej niestety, dużo drukujemy. Czy mozecie polecić nam jakas fajną drukarkę ? Taką najlepiej jeszcze, która będzie drukowac po dwie strony. Słyszałam, ze drukarki Epson maja taką funkcję.
Awatar użytkownika
drtusz

Re: Drukarka Epson

Post autor: drtusz »

Cześć, hmm mam jedną taka drukarkę, która jest tania w zakupie i eksploatacji. Do tego ma WiFi, skaner, czytnik kart SD. POdsyłam link. https://www.drtusz.pl/tusze-do-epson-ex ... 68962.html
Awatar użytkownika
Try55

Post autor: Try55 »

Hej ;) Wiesz co, co do drukarki z Epsona, to jest taka która ma głowicę dzięki której właśnie drukujesz z dwóch stron. Moja siostra taką ma. Jak coś to zapytam jaka to jest i dam Ci znać ;)
Awatar użytkownika
Goodnight88

Post autor: Goodnight88 »

Try55 pisze: ↑22 maja 2020, 23:15 Hej ;) Wiesz co, co do drukarki z Epsona, to jest taka która ma głowicę dzięki której właśnie drukujesz z dwóch stron. Moja siostra taką ma. Jak coś to zapytam jaka to jest i dam Ci znać ;)
Hej wlaśnie znalazłam model jak Epson M2140. Wolałabym chyba jeszcze poszukać bo nie do końca potrzebuję urządzenie 3w1. choć z drugiej strony ... moze sie i przyda ;) Albozeskanować coś ;) A jaki model ma Twoja siostra ? Daj znać :)
Awatar użytkownika
Try55

Post autor: Try55 »

Goodnight88 pisze: ↑23 maja 2020, 16:39
Try55 pisze: ↑22 maja 2020, 23:15 Hej ;) Wiesz co, co do drukarki z Epsona, to jest taka która ma głowicę dzięki której właśnie drukujesz z dwóch stron. Moja siostra taką ma. Jak coś to zapytam jaka to jest i dam Ci znać ;)
Hej wlaśnie znalazłam model jak Epson M2140. Wolałabym chyba jeszcze poszukać bo nie do końca potrzebuję urządzenie 3w1. choć z drugiej strony ... moze sie i przyda ;) Albozeskanować coś ;) A jaki model ma Twoja siostra ? Daj znać :)
Hej ;) Więc tak ; moja siostra ma drukarka Epson Eco tank M2170. Taki model ma moja siostra, z tego co patrzylyśmy to modele są podobne dosyć, bo jest właśnie ten dwustronny druk, jest ten podajnik na 250 arkuszy więc mega spoko, bo zaoszczędzisz na papieprze. Poza tym tusz jest niedrogi, już w ogóle sam fakt, ze masz to stałe zasilanie w atrament jest mega fajne. ;)
Awatar użytkownika
kokossisi

Post autor: kokossisi »

Jak wygląda sprawa z zamiennikami do drukarek epson? Z żadnym uzupełnianiem się nie będę bawić, wolę kupić gotowe, dobrej jakości zamienniki
ODPOWIEDZ