Fotelik z umalucha.pl - opinie
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
- albina-81
Re: Fotelik z umalucha.pl - opinie
Ja akurat nie jestem zwolenniczką fotelików od 9 do 36 miesiąca życia, ale kupowałam na umalucha.pl wszystkie trzy foteliki, w których woziliśmy córkę, i za każdym razem byłam bardzo zadowolona. Polecam.
- Gizela-63
Kilka razy robiłam już zamówienia na stronie https://umalucha.pl/ i za każdym razem to były udane zakupy. Ja zdecydowałam się akurat na fotelik 0-13, ale kiedy synek wyrośnie, kolejny planuję ponownie kupić tam. Wszystko bardzo solidne, duży wybór i rozsądne ceny.
- Brunhilda1962
Post autor: Brunhilda1962 »
Moja córa jest jeszcze malutka, ale kiedy zaczniemy podróże samochodem, na pewno kupię fotelik na umalucha.pl. Zamawiałam tam już wanienkę, kojec i przewijak i zdecydowanie mogę ich polecić!
- dobrochna_95
Post autor: dobrochna_95 »
My kupowaliśmy fotelik i wózek właśnie u nich i jesteśmy bardzo zadowoleni. Mają ogromny asortyment i tak naprawdę można tam kupić całą wyprawkę dla malucha 

- kosanoztra
Post autor: kosanoztra »
Foteliki można kupić też tutaj https://www.wozki-foteliki.pl . Sklep cieszy się naprawdę dobrymi opiniami więc o czymś musi to świadczyć. Mają świetną obsługę i zawsze służą pomocą. No i co ważne - nie mają wygórowanych cen.
- Edytka291
Szeroki wybór fotelików samochodowych znajdziecie też tutaj: link U nich sprzedają foteliki różnych marek, różne ceny więc każdy znajdzie odpowiedni dla siebie. Najważniejsze jest bezpieczeństwo maluszka, więc trzeba wybrać porządny fotelik, z odpowiednimi atestami.
- adamina71
Ja mam z umalucha.pl same pozytywne doświadczenia. Najpierw zamawialiśmy tam fotelik RWF marki Espiro (bardzo ci polecam!) i byliśmy bardzo zadowoleni. Potem wróciliśmy ponownie i kupiliśmy drewniane łóżeczko. A ostatnio zamawialiśmy wózek marki Mutsy, który też sprawuje się świetnie. Polecam 

- gerarda
Też mam całą wyprawkę z umalucha.pl
Zamówienie szybko dochodzi, ceny nie są wygórowane, a mają tak ogromny wybór, że największym problemem jest zdecydowanie się tylko na tę jedną, potrzebną rzecz i nie włożenie do koszyka pięciu innych 

- Filipa1986
Post autor: Filipa1986 »
Też mogę polecić ten sklep. Wszystko, co mam dla mojego dziecka, a czego nie dostałam w prezencie od babć i wujków
jest właśnie stamtąd. Wszystko można zamówić w jednym miejscu, to bardzo wygodne.

Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo