Fotelik z umalucha.pl - opinie

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
Awatar użytkownika
Aleksa87

Fotelik z umalucha.pl - opinie

Post autor: Aleksa87 »

Hej, poszukuję porządnego fotelika samochodowego 9-36 i wpadłam na stronę https://umalucha.pl, mają spory wybór. Ktoś może polecić? Kupowaliście tam jakieś akcesoria dla dziecka?
Awatar użytkownika
alicja_94

Re: Fotelik z umalucha.pl - opinie

Post autor: alicja_94 »

Na czym konkretnie Ci zależy? Ja mam z umalucha.pl fotelik firmy Cybex i bardzo sobie chwalę. No i był w fajnej cenie. Mają najlepsze modele od solidnych producentów.
Awatar użytkownika
albina-81

Post autor: albina-81 »

Ja akurat nie jestem zwolenniczką fotelików od 9 do 36 miesiąca życia, ale kupowałam na umalucha.pl wszystkie trzy foteliki, w których woziliśmy córkę, i za każdym razem byłam bardzo zadowolona. Polecam.
Awatar użytkownika
Gizela-63

Post autor: Gizela-63 »

Kilka razy robiłam już zamówienia na stronie https://umalucha.pl/ i za każdym razem to były udane zakupy. Ja zdecydowałam się akurat na fotelik 0-13, ale kiedy synek wyrośnie, kolejny planuję ponownie kupić tam. Wszystko bardzo solidne, duży wybór i rozsądne ceny.
Awatar użytkownika
Brunhilda1962

Post autor: Brunhilda1962 »

Moja córa jest jeszcze malutka, ale kiedy zaczniemy podróże samochodem, na pewno kupię fotelik na umalucha.pl. Zamawiałam tam już wanienkę, kojec i przewijak i zdecydowanie mogę ich polecić!
Awatar użytkownika
dobrochna_95

Post autor: dobrochna_95 »

My kupowaliśmy fotelik i wózek właśnie u nich i jesteśmy bardzo zadowoleni. Mają ogromny asortyment i tak naprawdę można tam kupić całą wyprawkę dla malucha ;)
Awatar użytkownika
kosanoztra

Post autor: kosanoztra »

Foteliki można kupić też tutaj https://www.wozki-foteliki.pl . Sklep cieszy się naprawdę dobrymi opiniami więc o czymś musi to świadczyć. Mają świetną obsługę i zawsze służą pomocą. No i co ważne - nie mają wygórowanych cen.
Awatar użytkownika
Edytka291

Post autor: Edytka291 »

Szeroki wybór fotelików samochodowych znajdziecie też tutaj: link U nich sprzedają foteliki różnych marek, różne ceny więc każdy znajdzie odpowiedni dla siebie. Najważniejsze jest bezpieczeństwo maluszka, więc trzeba wybrać porządny fotelik, z odpowiednimi atestami.
Awatar użytkownika
adamina71

Post autor: adamina71 »

Ja mam z umalucha.pl same pozytywne doświadczenia. Najpierw zamawialiśmy tam fotelik RWF marki Espiro (bardzo ci polecam!) i byliśmy bardzo zadowoleni. Potem wróciliśmy ponownie i kupiliśmy drewniane łóżeczko. A ostatnio zamawialiśmy wózek marki Mutsy, który też sprawuje się świetnie. Polecam ;)
Awatar użytkownika
gerarda

Post autor: gerarda »

Też mam całą wyprawkę z umalucha.pl ;) Zamówienie szybko dochodzi, ceny nie są wygórowane, a mają tak ogromny wybór, że największym problemem jest zdecydowanie się tylko na tę jedną, potrzebną rzecz i nie włożenie do koszyka pięciu innych :)
Awatar użytkownika
arleta-85

Post autor: arleta-85 »

Doskonale to rozumiem :) Mam to samo w tym sklepie. Uwielbiam kupować mojemu maluszkowi różne różności, akcesoria, gadżety, a tam jest tego pełno.
Awatar użytkownika
Filipa1986

Post autor: Filipa1986 »

Też mogę polecić ten sklep. Wszystko, co mam dla mojego dziecka, a czego nie dostałam w prezencie od babć i wujków ;) jest właśnie stamtąd. Wszystko można zamówić w jednym miejscu, to bardzo wygodne.
Awatar użytkownika
Ada89

Post autor: Ada89 »

Dołączam do tego zacnego grona zadowolonych klientek, bo tydzień temu przyszedł mi fotelik dla małej od nich i jest świetny!
ODPOWIEDZ