Jak zaplanować przyjęcie dla dzieciaków?
Chodzi mi o takie urodziny dla dzieci, które okażą się niezapomnianym przeżyciem dla kilkulatków.
Tutaj https://uniwersytetrozwoju.pl/oferta/urodziny/ czytałam trochę o tym, że można wynająć animatora, który zabawia dzieciaki różnymi zabawami.
To oferta z okolic Katowic, Bytomia, Mysłowic i Sosnowca, ale wydaje mi się, że podobne oferty da się znaleźć też w innych okolicach.
Ktoś z was korzystał z takiej opcji?
Jak zaplanować przyjęcie urodzinowe?
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
- Hanka
Re: Jak zaplanować przyjęcie urodzinowe?
Na każdym przyjęciu urodzinowym na pewno przydadzą się różnokolorowe balony
To najlepsza dekoracja na taką imprezę
Z tego, co widziałam na stronie ltl-elite.pl, to teraz w sklepach są dostępne takie balony w naprawdę rozmaitych kształtach, wzorach i kolorach 

- kólka
Re: Jak zaplanować przyjęcie urodzinowe?
Taka osoba to fajna sprawa, ale ja sobie jeszcze sama daję radę, tak mi się przynajmniej wydaje. Ubieram się jakoś wtedy kolorowo, zapraszamy dzieciaki sąsiadów, pyszne jedzonko robię no i obowiązkowo kilka dni wcześniej wchodzę na stronę https://godanparty.pl/ i wybieram różne dekoracje, a to baloniki, a to konfetti a i kubeczki i talerzyki też mają fajne, w ciekawe wzory i postaci. U mnie dzieciaki uwielbiają rzeczy od nich
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo