jaki wózek dziecięcy wybrać?

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
natuska456

jaki wózek dziecięcy wybrać?

Post autor: natuska456 »

jestem w ciąży, w związku z czym rozglądam się za jakimś porządnym wózkiem dla mojego brzdąca. polecacie coś konkretnego? zależy mi na tym, aby wózek był dobrej jakości i bezawaryjny
milenka452

Re: jaki wózek dziecięcy wybrać?

Post autor: milenka452 »

od siebie mogę polecić spacerówkę od easygo, moderl hero :) jest bardzo lekka do tego posiada szybki system składania, przez co nie trzeba się z nią najzwyczajniej męczyć
anitka123

Post autor: anitka123 »

I ja potwierdzam ;) EasyGo Hero to bardzo wygodna, lekka spacerówka z dużym siedziskiem. System składania robi robotę, szczególnie, gdy trzeba z wózek uporać się samodzielnie. Jest też przy tym całkiem niedroga, a to kolejny plus.
moniczka888

Post autor: moniczka888 »

ewentualnie jeśli model hero to dla Ciebie za mało, zdecyduj się na Giro. Ten sam producent, koszt to jakieś mniej więcej 2 tysiące, ale jest to już wózek 2w1
luska454

Post autor: luska454 »

My też długo szukaliśmy czegoś porządnego i ostatecznie padło na EasyGo Giro 2w1. Jak na razie jesteśmy bardzo zadowoleni – dobrze się prowadzi, ma duże koła i całkiem niezłą amortyzację, więc daje radę i po kostce brukowej, i po leśnych ścieżkach.
martusia123

Post autor: martusia123 »

Świetnym wyborem jest EasyGo Giro – naprawdę porządny wózek za rozsądną cenę. Ma duże żelowe koła, bardzo dobrą amortyzację i ogromne siedzisko z wysokim oparciem, więc starczy spokojnie na cały okres wózkowania.
ODPOWIEDZ