Jaki wóżek dziecięcy wybrać?

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
ewelina456

Jaki wóżek dziecięcy wybrać?

Post autor: ewelina456 »

Hej wszystkim! 😊 Jestem w ciąży (termin na sierpień 🍼) i zaczynam powoli rozglądać się za wózkiem – totalnie nie wiem, od czego zacząć 😅 2w1, 3w1, spacerówki, gondole... głowa mi pęka od tych wszystkich opcji. Chciałabym coś wygodnego i praktycznego, co sprawdzi się i w mieście, i na spacerach po lesie. Macie jakieś sprawdzone modele, które warto ogarnąć na start?
majka741

Re: Jaki wóżek dziecięcy wybrać?

Post autor: majka741 »

jeśli zależy Ci na dobrej jakości zdecyduj się na CAVOE MOI XL - to co wyróżnia ten wózek to to, że ma system ogrzewania, co jest szczególnie przydatne w okresie jesiennym i zimowym
mamita256

Post autor: mamita256 »

zdecydowanie - do tego oparcie można regulować o dodatkowe 8 centymetrów przez co można powiedzieć, że wózek rośnie razem z dzieckiem ;) do tego wykonany jest z porządnych materiałów, przez co cechuje się wysoką jakością.
patrycja767

Post autor: patrycja767 »

i ja w pełni zgadzam się z moimi poprzedniczkami - to jeden z lepszych wózków, jakie są dostępne obecnie w sprzedaży, więc warto się nim zainteresować :) dobra cena, super jakość
ewelina456

Post autor: ewelina456 »

Chyba mnie przekonałyście. Wybór jest tak ogromny, że naprawdę nie wiadomo na co się zdecydować, ale dzięki Wam już wiem, w którym kierunku iść! Jeszcze raz wielkie dzięki!
matulka123

Post autor: matulka123 »

Sama myślę nad zakupem czegoś z Cavoe – szczególnie model CAVOE MOI XL wpadł mi w oko. Ma system ogrzewania gondoli i siedziska, więc na chłodne dni super sprawa. No i bardzo łatwo się składa – można to zrobić jedną ręką. Czy ktoś z Was go używa i może coś więcej powiedzieć?
ODPOWIEDZ