jaki wózek?

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
głowa

jaki wózek?

Post autor: głowa »

Ktoś podrzuci linka do sklepu gdzie mają w sprzedaży nie tylko głębokie spacerówki, a wszystkie rodzaje wózków. Wózek trzeba koniecznie kupić jeszcze przed narodzeniem maluszka, bo przyda się od pierwszych dni a ja póki co nawet nie mam pomysłu na to jako kupić :)
Awatar użytkownika
penelopa

Re: jaki wózek?

Post autor: penelopa »

Moje serce od razu skradł x-lander jak tylko go zobaczyłam na instagramie u jednej z influencerek, potem szukałam o nim info i trafiłam na super filmiki z recenzjami i już nie chciałam innego wózka tylko ten :) . Bardzo ładnie wygląda ale jest też solidny i wyjątkowo łatwy w użytkowaniu
jakuś

Post autor: jakuś »

No wiecie, jak to jest, każdy ma prawo wybierać to, co tak naprawdę można kupić dla dziecka ważnego, jednak wydaje mi się, że lepiej, jeśli sprawdzimy tak naprawdę, czy dane rozwiązania są dla nas dobre. Wystarczą opinie w sieci. Ja wiem na przykład, że taki https://colibro.eu/ wózek to jest coś.
Zośka

Post autor: Zośka »

Jesli chodzi o wózek to ja, po paru tygodniach poszukiwań, zdecydowałam się na model e/type od anex i jestem z niego zadowolona. Wózek jakościowo jest bardzo dobry a cenowo wychodzi bardzo przystępnie. Jest mega wygodny, bezpieczny i solidny a do tego prezentuje się nowocześnie i stylowo.
Awatar użytkownika
aktywna

Post autor: aktywna »

Ja polecam X-lander X-Cite. Używam od kilku miesięcy i jestem zadowolona. ma duże siedzisko, wysoko barierkę, córka siedzi prosto i obserwuje sobie świat :) Wózek się łatwo składa. Zmieści się do średniego bagażnika. Sprawdził się również w podróży. Dla mnie to najlepszy kompaktowy, miejski wózek
Jadźka

Post autor: Jadźka »

Zośka pisze: ↑09 kwie 2021, 22:25 Jesli chodzi o wózek to ja, po paru tygodniach poszukiwań, zdecydowałam się na model e/type od anex i jestem z niego zadowolona. Wózek jakościowo jest bardzo dobry a cenowo wychodzi bardzo przystępnie. Jest mega wygodny, bezpieczny i solidny a do tego prezentuje się nowocześnie i stylowo.
Też mam ten model i jest na prawdę spoko:) Radzi sobie na każdym terenie, koła ma zwrotne z dobrą amortyzacją a całość jest wygodna, zwinna i łatwa w obsłudze.
Anonimą

Post autor: Anonimą »

Ja polecam wózek firmy Anex-m/type bardzo dobry wózek, z dobra amortyzacja, super się prowadzi, na każdym terenie się sprawdza, miejski, wiejski, koła są bardzo fajne dobrze skręcają i lekko chodzą, cena adekwatna do jakości produktu, polecam.....................
Joaśka

Post autor: Joaśka »

A ja mam model Quant od anex i bardzo sobie go chwalę. Jest rewelacyjny, wygodny i intuicyjny w obsłudze. Jego ogromną zaletą jest to, że wszystko (dosłownie) robi się jedną ręką, składanie, rozkładanie, zmiany pozycji. No i składa się do małych, poręcznych rozmiarów;)
łucja

Post autor: łucja »

Mogę śmiało polecać x-landera, mam ten wózek od kilku miesięcy i spisuje się na medal, jest wyjątkowo ładny, bajerancki ale też praktyczny i funkcjonalny. MOżna go bez problemu złożyć i rozłożyć jedną ręką, zajmuje tez niewiele miejsca w samochodzie i ma świetną amortyzację
ODPOWIEDZ