Kiedy kupowałyście wózek dla swoich dzieci? Jestem w 8 miesiącu ciąży i myślę, ze to już czas na skompletowanie wyprawki. Zastanawiam się nad wózkiem... Waham się pomiędzy modelem Riko Nesa a Riko Side. Możecie coś powiedzieć na temat tych wózków/ Jakie wy macie?
Ja zamawiałam przez internet. Mam właśnie model Riko Nesa i jestem nim zachwycona. Wózek świetnie się prowadzi, ma super design i jest leciutki. Bez problemu mogę go wnieść po schodach gdy winda nie działa. Poza tym gondola jest szeroka więc maluszek ma mnóstwo miejsca.
My mamy Riko Side i jestem zachwycona tym wózkiem. Polecił nam go sprzedawca w sklepie. Wcześniej nawet nie bralam tego wózka pod uwagę. Porównaliśmy go z naszym (droższym modelem) i Riko wygrał Kosztuje ok 1000 zł i jest naprawdę świetny. Ma wszystko co powinien mieć wózek.
My wybraliśmy wózek w retro stylu, bo zawsze mi się taki marzył. Konkretnie wybraliśmy wózek Lonex RETRO, dokładnie ten https://lonexsklep.pl/pl/p/Wozek-dzieci ... TRO-2w1/47 Pięknie wykonany, z ręcznie plecionej naturalnej wikliny i z dobrej jakości tkanin. No i co najważniejsze, jest solidny i funkcjonalny - bezpieczny, ma lekką gondolę, dobry system wpinania/wypinania elementów w ramę wózka i fajne akcesoria w podstawowej wersji. Po całości jestem z niego zadowolona, to świetny wózek.
My kupiliśmy wózek zaraz po narodzinach dziecka. Wiem, ze strasznie późno, ale nie wiedzieliśmy jaki model wybrać. ostatecznie padło na Riko Nano Pro i bardzo się cieszę, że wybraliśmy ten wózek! Świetnie się prezentuje, posiada amortyzatory, dużą gondolę itd. Ogólnie spełnia wszystkie moje oczekiwania.
Ja kupowałam swój wózek tuż przed porodem ale zamówiłam go po prostu online https://x-lander.com/pl/ bo uważam że najlepiej kupować bezpośrednio od producenta. Możesz się wszystkiego dowiedzieć na livechacie, zamówić prezentację na żywo a nawet zamówić wózek do domu na próbę, to nic nie kosztuje
My kupowaliśmy wózek w połowie ciąży. Od razu wiedziałam, że chcę mieć Basic Plus od Riko. Jestem zachwycona tym wózkiem a służy nam już ponad rok. Na pewno nie będziemy kupować innego wózka.
U nas też wybór padł na wózek Riko i nie żałujemy. Mamy model Basic Plus i chyba nie kupimy już kolejnego wózka. ten spełnia wszystkie nasze oczekiwania.
ja mniej więcej na 3 miesiące przed porodem zaczęłam rozglądać się za wózkiem wybrałam VOLT PRO z Euro Cart jest przeznaczony dla dzieci do 22 kg, składa się szybko jedną ręką.
Duży wybór i świetne ceny posiada firma - https://www.3kiwi.pl/ Dla naszej dwójki kupowaliśmy wszystko z sklepu stacjonarnego, ale maja możliwość zakupów online.
My mamy wózek dziecięcy polskiego producenta Lonex - CARELLO i bardzo go sobie chwalimy. Konkretnie kupiliśmy go w tym sklepie internetowym https://lonexsklep.pl/pl/p/Wozek-dzieci ... LLO-2w1/40 Wózek ma bardzo dobrej jakości włoskie tkaniny z dodatkiem lnu i ramę z 6-cio punktowym zawieszeniem - zwiększa to komfort w prowadzeniu go. Do tego lekka konstrukcja, 3-punktowe pasy bezpieczeństwa no i w wersji podstawowej macie bogaty asortyment. Sprawdźcie sobie, na bank będziecie zadowoleni z tego wózka.
Ja wózek upatrzyłam sobie, będąc w trzecim miesiącu ciąży, ale kupiłam go będąc w siódmym Moim wymarzonym okazał się być Riko Nano Pro i sprawdza się doskonale. Już niedługo przenosimy się na spacerówkę, która jest naprawdę spora i można przekładać siedzisko przodem i tyłem do kierunku jazdy. Dużym plusem jest też to, że składa się razem z ramą, dzięki czemu nie zajmuje zbyt wiele miejsca i jest to wygodne.
ja wózek miałam już w domu na 2 miesiące przed porodem a zaczełam go szukać już w połowie ciąży wybrałam markę Euro Cart i model Crox Pro ma spore koła z gumowymi oponami i całorocznym bieżnikiem, rączka też jest dośc wysoka. wózek jest przeznaczony dla dzieci do 22 kg także spokojnie starczy na cały okres użytkowania.
Teraz wózek możesz kupić nawet w ostatniej chwili, zamawiasz go po prostu online do domu, możesz x-landera też dokładnie sprawdzić i wypróbować, jak sie nie spodoba za darmo wymienisz na inny model bez żadnego problemu a to jest bardzo wygodna sprawa
Tak naprawdę taka decyzja należy już do Ciebie. Ja na zakup wózka zdecydowałam się już w czwartym miesiącu ciąży, bo akurat była wtedy promocja na mój wymarzony model wózka. Jest nim Riko Side. Nie ma on pompowanych kół co moim zdaniem jest dużym plusem tego wózka, bo w cale nie przełożyło się to na amortyzację wózka.
Zdecydowanie Riko Nesa. Wózek używam już od roku i jest naprawdę rewelacyjny. Ma dużo miejsca zarówno w spacerówce jak i gondoli, super amortyzację i jest lekki, więc wprowadzenie na wyższe piętra nie jest żadnym problemem. Z czystym sumieniem polecam
Ja kupowałam jakoś w 6 miesiącu:) Od samego początku podobał mi się anex, zastanawiałam się tylko jaki model będzie dla mnie odpowiedni. Jeżdżę głównie po wiejskich terenach więc zdecydowałam się na m/type i jestem zadowolona. Wózek ma dobrą amortyzację i zwrotne koła więc radzi sobie na każdym terenie. Do tego lekko i zwinnie się prowadzi, jest poręczny i ładnie się prezentuje.
ja się tam przymierzałam do wszystkich wózków w sklepie i najlepsze wrażenie zrobił na mnie x-lander dlatego go kupiliśmy, służy do dziś i wygląda ja nówka, to naprawdę dobry i solidny wózek a przy tym bardzo ładny i bajerancki, inne mamy się za nim oglądają na ulicy
Kupuj wózek, wtedy kiedy uważasz że już czas. Ważniejsze od tego kiedy kupić wózek jest to na jaki się zdecydujesz. Ja szczególne polecam Ci euro-cart volt pro. Wózek używam już prawie rok i nie mam do niego żadnych uwag. Dużym plusem jest jego atrakcyjna cena.
Wyprawkę kompletowałam dosyć szybko - już w piątym miesiącu. Już wtedy zdecydowałam, że najlepszym wyborem będzie Riko Nano Pro. Sprawdza się rewelacyjnie, jest lekki, ma duży kosz zakupowy i sporo miejsca zarówno w gondoli jak i siedzisku spacerówki. Dlatego mój syn tak bardzo lubi ten wózek.
Potrzebuję dętki do koła wózka dziecięcego https://kamar-kola.pl/detki-do-kol-pneu ... mpowanych/ . Czy ktoś wie, gdzie można znaleźć odpowiednią dętkę?
My kupiliśmy wlasnie baby jogger 2w1 City Sights bo akurat na promocji byl. Mamy date wyznaczona na 15 stycznia.O wyborze wozka przesadzily testy ktorych troche zrobilismy po drodze Ten wydal nam sie najbadziej funkcjonalny, praktyczny i do tego design jest Super!