najlepsze foteliki samochodowe
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
- huberta67
najlepsze foteliki samochodowe
Cześć kochane! Wpadłam na pomysł, żeby założyć wątek o fotelikach samochodowych, bo wiele rodziców miewa problemy z dobraniem odpowiedniego. Może zrobimy tak, że będziemy tutaj polecać naszych faworytów? Ja mogę zacząć
U mnie chyba najlepiej sprawdza się fotelik samochodowy Cybex Platinum i właśnie markę Cybex mogę polecić z całego serca. Jakie są wasze typy?

Re: najlepsze foteliki samochodowe
Post autor: cindyy »
No to mnie po długich poszukiwaniach spodobały się foteliki MaxSpace Comfort System + https://avionaut.com/pl/foteliki/aviona ... GreyMax.01 ? Przede wszystkim są starannie wykonane. No i z tego co się dowiedzialam te foteliki otrzymały nawet atest AGR i świetnie też wypadają w testach. Także wydaje mi się, że warto kupić ten model.
Post autor: Ditaa »
Od momentu, gdy rozpoczelamm korzystanie z Smart Kid Belt, moje dziecko i ja czujemy się bardziej komfortowo podczas podróży samochodem. Nie tylko jest to wygodne rozwiązanie, ale także wiem, że jest to produkt, który przeszedł kompleksowe testy i spełnia rygorystyczne standardy.
Post autor: Ona »
Innowacja jaką jest Smart Kid Belt to urządzenie, które zastępuje fotelik w aucie dla starszych dzieci. Posiada homologację europejską, która pozwala na jego użytkowanie poza granicami kraju co znacznie ułatwia podróżowanie z dzieckiem po Unii i dbanie o jego bezpieczeństwo w wypożyczonym aucie, taksówce, autokarze itp.
Post autor: Rozia789 »
a w jakim wieku jest twoje dziecko? jezeli juz jest starszakiem, to warto pomyslec o zakupie pasow smartkidbelt.
jest to swietny gadzet, mieszczacy sie w torebce, w plecaku.
zawsze pod reka
jest to swietny gadzet, mieszczacy sie w torebce, w plecaku.
zawsze pod reka
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie