Najlepsze pieluszki
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
- Alberta73
Najlepsze pieluszki
Hej dziewczyny
Szykuję wyprawkę dla dziecka i potrzebuję waszej porady. Korzystacie z wielorazowych pieluch? Jakiego producenta możecie mi polecić? Chciałabym je przetestować, bo są ponoć o wiele lepsze od tradycyjnych.

- Olimpia1961
Re: Najlepsze pieluszki
Post autor: Olimpia1961 »
Ja za nic nie wróciłabym do tradycyjnych pieluch, odkąd używam wielorazowych. Są zdrowsze dla środowiska i wygodniejsze dla maleństwa. Polecam zamawiać je od mommymouse.com.pl, bo to polska produkcja i mają niezbędne atesty 

- biasza
Jak pieluchy to i rozglądaj się za kremem na odparzenia. Dobra pielucha to podstawa ale jak się pojawi odparzenie to trzeba reagować. U nas sprawdza się najlepiej krem Octenicare. Moja koleżanka mi kiedyś poleciła i jak kupiłam to szybko zauważyłam jak dobrze działa. Nie ma zapachu, nawilża a nie wysusza dodatkowo.
- wera
W życiu bym nie stosowała pieluch wielorazowych. Jaka matka ma na to czas? Ok, nawet jeśli się tymczasowo nie pracuje, to w domu jest tyle roboty, że po co sobie dokładać. W czasach naszych mam faktycznie jednorazowe pampersy były strasznie drogie, szorstkie, wywołujące podrażnienia i na dodatek przeciekające. Nie dziwię się, że większość kobiet z nich rezygnowała, ale w dzisiejszych czasach? Wybór jest na tyle duży, że można znaleźć coś dla siebie (polecam zapoznać się z wpisem https://zabawkaiwyprawka.pl/blog/jakie- ... rodka.html). Moja córka nawet nie poznała, czym jest bolesne odparzenie 

- kratka
Są różne rodzaje pieluszek. Ważne jest przede wszystkim to, żeby nie powodowały podrażnień na delikatnej skórze dziecka. Przy każdej zmianie pieluszki też chusteczki nawilżające dla niemowląt powinno się wybierać odpowiednie, delikatne i bezpieczne. Dla maluszków to wszystko co najlepsze.
- kozi44
Spoey wybór dobrej jakości pieluszek w korzystnych cenach znajdziecie w tym sklepie https://rodzinaeko.pl/ . Mają oni także w ofercie specjalne worki na pieluchy, które moim zdaniem także warto jest posiadać. Sprawdźcie sami, na prawdę warto jest ich odwiedzić
Post autor: Jodła »
U nas sprawdzają się pieluszki od Huggies. Próbowaliśmy różnych marek, ale albo podrażniały córkę, albo przeciekały bokiem, albo były drogie. Złotym środkiem okazały się własnie Huggies. A kupuję na allegro, mają świetną cenę.Alberta73 pisze: ↑01 sie 2020, 6:53 Hej dziewczynySzykuję wyprawkę dla dziecka i potrzebuję waszej porady. Korzystacie z wielorazowych pieluch? Jakiego producenta możecie mi polecić? Chciałabym je przetestować, bo są ponoć o wiele lepsze od tradycyjnych.
Post autor: Sławomir »
Jakś czas temu przeglądałem różne sklepy internetowego i natrafiłem stronę, gdzie zakupiłem kosz na zużyte pieluchy oraz kilka innych produktów w naprawdę atrakcyjnej cenie. Według mnie oferuja bardzo wysoka jakość, właśnie czegoś takiego szukałem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo