Najlepsze pieluszki
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
- maksa99
Re: Najlepsze pieluszki
Uwielbiam Mommy Mouse! Mają nie tylko super pieluszki, bardzo wygodne i bezpieczne dla maluchów, ale też świetne i przede wszystkim skuteczne wkłady chłonne. Polecam od razu zamówić cały zestaw, gwarantuję, że będziesz zadowolona 

- Hanka
A czy wybór odpowiednich pieluszek może mieć wpływ na pojawienie się odparzeń na pupie dziecka? Ja zauważyłam, że jak zmieniliśmy pieluszki to problem zniknął. A wcześniejsze odparzenia udało nam się wyleczyć kremem Octenicare, który kupiliśmy w aptece. Ma on też sporo innych zastosowań, ogólnie warto go mieć w domu, zwłaszcza, jeśli ma się małe dziecko.
- małka
Ja zamawiam pieluszki z tej strony https://www.bee.pl/11250-pieluchy-jednorazowe. Świetna oferta za nie duże pieniądze. Kiedyś poleciła mi tą stronę siostra i tak po dziś dzień jestem ich stałą klientką
- greska21
Wybór jeśli chodzi o pieluszki jest spory moim zdaniem. Najważniejsze żeby takie pieluszki nie podrażniały skóry, nie powodowały uczuleń. Skóra maluszków jest bardzo delikatna. Potrzebne jeszcze będą chusteczki nawilżające dla niemowląt , przy zmianie pieluszki.
Post autor: Łosia »
Oj tak, zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Pieluszki muszą być nie tylko super chłonne, ale też nie mogą podrażniać pupki dziecka. Dlatego jestem wierna pieluszkom Huggies, u nas zdały egzamin w 100%.greska21 pisze: ↑28 paź 2020, 23:32 Wybór jeśli chodzi o pieluszki jest spory moim zdaniem. Najważniejsze żeby takie pieluszki nie podrażniały skóry, nie powodowały uczuleń. Skóra maluszków jest bardzo delikatna.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo