Najlepsze wózki?

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
Awatar użytkownika
Dorota83

Najlepsze wózki?

Post autor: Dorota83 »

Cześć mamusie :)
Jakiś czas temu przeczytałam opinię, że jednymi z bardziej funkcjonalnych wózków są wózki wielofunkcyjne. Teraz sama zastanawiam się nad jego zakupem, ale najpierw chciałabym też poznać wasze opinie. Może macie większe doświadczenie i doradzicie, czy warto w taki wózek zainwestować?
iłk

Re: Najlepsze wózki?

Post autor: iłk »

Wózki wielofunkcyjne są najlepsze, sama mam wózek 2w1, jest to wózek głęboki razem ze spacerówką. Jak córcia była jeszcze malutka, to głęboki wózek był idealny do usypiania jej, kulka bujnięć i spała, a teraz używam już spacerówki i wychodzę z nią na spacery :). Kupiłam wózek Fado z Coletto, kupiony w ich sklepie outletowym: https://outlet.coletto.pl/pl/p/Fado-Woz ... wy-2w1/178 On naprawdę super jeździ, jest zwinny i lekki, bardzo łatwo się nim kieruje, no i jest wygodny dla dziecka, polecam.
wózek43

Post autor: wózek43 »

Oferta sklepu internetowego Wózek inwalidzki to abrdzo dobrej jakości wózek inwalidzki. Możesz sprawdzić, że jest bardzo dużo rodzajów konfiguracji, dużo akcesoriów jak również rodzaje wózków, bo są uniwersalne dla dzieci i dorosłych a również możesz znaleźć takie wózki tylko dla dzieci, które mają specjalne funckjonalności. Polecam niezmiernie.
Awatar użytkownika
aktywna

Post autor: aktywna »

A wracając to wózków dla dzieci - czy widziałaś już x-landera? Może powinnaś ten wózek sobie zamówić do domu i dokładnie obejrzeć? To nic nie kosztuje a nie ma potrzeby żeby ciężarna chodziła teraz w czasie pandemii po sklepach i narażała zdrowie swoje i dziecka
Katarzyna23

Post autor: Katarzyna23 »

Cześć! Szukam kół piankowych do mojej spacerówki dla dziecka. Czy ktoś ma doświadczenie w zakupie kół piankowych do wózków dziecięcych https://kamar-kola.pl/kola-piankowe/ ?
Sławomir

Post autor: Sławomir »

Jeżeli macie w planach zakup nowego wózka dla swojego dziecka, to zdecydowanie moge Wam polecić ofertę - producent wózków dla dzieci . Sam zdecydowałem się skorzystać z ich oferty i jestem naprawdę bardzo zadowolony z wyboru.
Judyta22

Post autor: Judyta22 »

Myślę, że nie ma jednej odpowiedzi na to pytanie - każdy ma inny gust. Jeśli jednak szukasz czegoś eleganckiego i jednocześnie na każdy teren, to ja polecałabym Cavoe - konkretnie model Axo Shine :)
ODPOWIEDZ