Pełnowartościowe mleko w proszku

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
Awatar użytkownika
ofelia-73

Pełnowartościowe mleko w proszku

Post autor: ofelia-73 »

Które mleka w proszku mają waszym zdaniem najlepsze składy? Obecnie podaję swojemu synowi mleko początkowe Nuppi Gold 1 i przyznam szczerze, że skład, a konkretnie zawartość minerałów i witamin zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Widzę zresztą, że mój maluch prawidłowo się rozwija. Słyszałyście o tej marce mlek?
Mośke

Re: Pełnowartościowe mleko w proszku

Post autor: Mośke »

ofelia-73 pisze: ↑11 maja 2021, 12:15 Które mleka w proszku mają waszym zdaniem najlepsze składy? Obecnie podaję swojemu synowi mleko początkowe Nuppi Gold 1 i przyznam szczerze, że skład, a konkretnie zawartość minerałów i witamin zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Widzę zresztą, że mój maluch prawidłowo się rozwija. Słyszałyście o tej marce mlek?
Słyszałam, ja jednak zdecydowałam się na mleko marki Bebilon i u nas to okazało się strzałem w dziesiątkę, bez problemów brzuszkowych u synka, a w dobrej cenie do kupienia w DOZie.
włośka

Post autor: włośka »

Mośke pisze: ↑26 maja 2021, 21:09
ofelia-73 pisze: ↑11 maja 2021, 12:15 Które mleka w proszku mają waszym zdaniem najlepsze składy? Obecnie podaję swojemu synowi mleko początkowe Nuppi Gold 1 i przyznam szczerze, że skład, a konkretnie zawartość minerałów i witamin zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Widzę zresztą, że mój maluch prawidłowo się rozwija. Słyszałyście o tej marce mlek?
Słyszałam, ja jednak zdecydowałam się na mleko marki Bebilon i u nas to okazało się strzałem w dziesiątkę, bez problemów brzuszkowych u synka, a w dobrej cenie do kupienia w DOZie.
Właśnie też trafiłam na nie przypadkowo w dozie i zaskoczyła mnie dobra cena.
Żaneta

Post autor: Żaneta »

włośka pisze: ↑27 maja 2021, 8:38
Mośke pisze: ↑26 maja 2021, 21:09 Słyszałam, ja jednak zdecydowałam się na mleko marki Bebilon i u nas to okazało się strzałem w dziesiątkę, bez problemów brzuszkowych u synka, a w dobrej cenie do kupienia w DOZie.
Mamusie, a mogłybyście mi powiedzieć, czy to jest chwilowa promocja na Bebilon w DOZie? i jeśli tak, to kiedy się kończy?
włośka

Post autor: włośka »

Żaneta pisze: ↑05 cze 2021, 22:31
włośka pisze: ↑27 maja 2021, 8:38
Mośke pisze: ↑26 maja 2021, 21:09 Słyszałam, ja jednak zdecydowałam się na mleko marki Bebilon i u nas to okazało się strzałem w dziesiątkę, bez problemów brzuszkowych u synka, a w dobrej cenie do kupienia w DOZie.
Mamusie, a mogłybyście mi powiedzieć, czy to jest chwilowa promocja na Bebilon w DOZie? i jeśli tak, to kiedy się kończy?
jeszcze pare dni temu kupowalam w DOZ mleko i ta promocja na bebilon cały czas trwa, więc śmiało ;) to dla mnie najtańsze miejsce stacjonarne do takich zakupów
Łacka

Post autor: Łacka »

Żaneta pisze: ↑05 cze 2021, 22:31 Mamusie, a mogłybyście mi powiedzieć, czy to jest chwilowa promocja na Bebilon w DOZie? i jeśli tak, to kiedy się kończy?
Wiesz co, ja pokuszę się nawet o stwierdzenie, że taka dobra cena na mleko Bebilon w DOZie póki co zostanie na stałe, bo tak długo już trwa, że nie wydaje mi się, że miałaby to być chwilowa promocja.
ODPOWIEDZ