Plecaki Coocazoo
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
Plecaki Coocazoo
Post autor: Jaśmin »
Dla starszego dziecka wypatrzyłam plecaki marki Coocazoo. Wyglądają całkiem fajnie, szczególnie modele z linii ScaleRale. Z tego co poczytałam, to jakościowo to bardzo dobre produkty. Też do najtańszych nie należą. Widziałam je w Empiku i Smyku. Pewnie tez w innych sklepach się znajdą. Czy jest tu ktoś, kto miał z nimi do czynienia?
Re: Plecaki Coocazoo
Post autor: Mała »
Plecak taki ma moja starsza siostra i szczerze mówiąc chciałabym taki sam. Jest doskonały gdyż wszystko się w nim mieści no i można go wykorzystywać nie tylko do szkoły ale i różne wypady ze znajomymi. No i ta różnorodność wzorów i kolorów, któa pozwala na wybór idealnego dla siebie.
Post autor: IwonkaŁabuda »
Ładne i praktyczne - to chyba najważniejsze cechy. We wzorach jest bardzo duży wybór. I kolorystyczny i samych linii. Do tego maja fajne rozwiązania jeżeli chodzi o możliwości regulacyjne. Bardzo dbają o prawidłową postawę podczas noszenia. To dość istotna zaleta moim zdaniem.
Post autor: Paweł »
Tak regulacja plecaka do wzrostu to podstawa, a one mają jeszcze regulację pasu biodrowego. Mój syn ma taki:IwonkaŁabuda pisze: ↑22 mar 2021, 18:50 Ładne i praktyczne - to chyba najważniejsze cechy. We wzorach jest bardzo duży wybór. I kolorystyczny i samych linii. Do tego maja fajne rozwiązania jeżeli chodzi o możliwości regulacyjne. Bardzo dbają o prawidłową postawę podczas noszenia. To dość istotna zaleta moim zdaniem.

Sam mu go czasami podkradam gdy ruszam z kolegami w góry.
Post autor: karolinaiwańska »
Fajnie wygląda. Młodzieżowo. Z tego co doczytałam, to mają całkiem fajny system regulacyjny, który dba o postawę. Działa w dość szerokim zakresie. I też ten pas piersiowy sporo poprawia. A jak sylwetka prawidłowa, to też obciążenie lepiej się rozkłada. A jak wiadomo plecaki dzieciaków bywają nadmiernie dociążone. Więc warto dbać o to, by to jakoś ułatwić.
Post autor: Mańka »
Jak sobie poszukałam w necie, to mają całkiem sporo wzorów. Kilka lini o różnej budowie samego plecaka. Ale wybór kolorystyczny robi naprawdę wrażenie. Myśle, że spokojnie nawet z takim plecakiem student może sie poruszać po mieście. Najważniejsze, by dany model miał kieszeń na laptopa. Seria JobJobber na pewno ma.
Post autor: Piórko »
Te paski z przodu też bardzo przydatne czy to do przymocowania kurtki lub deskorolki. Dodatkowo z danego wzoru ja dobierałam dla córki piórnik. Widziałam również torby sportowe bo zastanawiałam się czy nie kupić dla siebie by mieć w czym nosić rzeczy na siłkę. Odłożyłam jednak zakup gdyż w pandemii wiadomo zamknięte 

Post autor: IwonkaŁabuda »
Juz niedługo, już niedługoPiórko pisze: ↑29 kwie 2021, 21:53 Te paski z przodu też bardzo przydatne czy to do przymocowania kurtki lub deskorolki. Dodatkowo z danego wzoru ja dobierałam dla córki piórnik. Widziałam również torby sportowe bo zastanawiałam się czy nie kupić dla siebie by mieć w czym nosić rzeczy na siłkę. Odłożyłam jednak zakup gdyż w pandemii wiadomo zamknięte![]()

- Hanka
Jeśli chodzi o plecaki do szkoły, to tu widziałam ostatnio bardzo fajne, sportowe
Jak widać w sklepie tym dostępne są między innymi sportowe plecaki marki Adidas, w różnych wzorach i kolorach, więc dla każdego się coś znajdzie
Polecam więc się rozejrzeć 

- mczay
Moim zdaniem plecak jest lepszy dla starszego dziecka. Tornistry są bardziej sztywne, więc dla mniejszych dzieci sprawdzi się super. Mój syn chodzi już do liceum, wiec wiadomo, że w tym wieku nosi się plecak do szkoły. Plecak dla siebie wybrał przez internet - tu można znaleźć lekkie plecaki szkolne .
Post autor: KamiZłota »
Dokładnie tak jak piszesz. No i jak widzę, to plecaki Coocazoo są też w tym sklepie. Bardzo fajnie są wykonane. Jakość naprawdę lepsza niż innych na rynku. A co ciekawe, są bardzo wytrzymałe. A ten ich system regulacyjny jest fantastyczny.mczay pisze: ↑13 cze 2021, 23:47 Moim zdaniem plecak jest lepszy dla starszego dziecka. Tornistry są bardziej sztywne, więc dla mniejszych dzieci sprawdzi się super. Mój syn chodzi już do liceum, wiec wiadomo, że w tym wieku nosi się plecak do szkoły. Plecak dla siebie wybrał przez internet - tu można znaleźć lekkie plecaki szkolne .
Post autor: Matyś »
Podoba mi się dostępność wzorów. Jest zaskakująca. I można właściwie w jednym wzorze skompletować wszystko. I plecak i worek na obuwie, piórnik, czy też przybornik. Do tego jest tez torba sportowa i chyba widziałam nawet portfele. Fajne jest to, ze można wszystko mieć różne lub takie same. Nawet elementy ozdobne do plecaka można zmienić na inne.
Post autor: Sokołowska »
Mają całkiem fajny system. Bo nie tylko te dodatkowe elementy są w podobnym wzorze. Same plecaki o różnej wielkości miewają ten sam wzór. Oczywiście różnią się miedzy sobą, ale zawsze, z czasem można zmienić na inny model. A stary odsprzedać. Te plecaki są zrobione tak dobrze że właściwie się nie niszczą.Matyś pisze: ↑19 lip 2021, 23:20 Podoba mi się dostępność wzorów. Jest zaskakująca. I można właściwie w jednym wzorze skompletować wszystko. I plecak i worek na obuwie, piórnik, czy też przybornik. Do tego jest tez torba sportowa i chyba widziałam nawet portfele. Fajne jest to, ze można wszystko mieć różne lub takie same. Nawet elementy ozdobne do plecaka można zmienić na inne.
- pieknyolek
Post autor: pieknyolek »
Ja polecam worek plecak https://maremidesign.pl/kategoria/plecaki-workiJaśmin pisze: ↑10 mar 2021, 21:29 Dla starszego dziecka wypatrzyłam plecaki marki Coocazoo. Wyglądają całkiem fajnie, szczególnie modele z linii ScaleRale. Z tego co poczytałam, to jakościowo to bardzo dobre produkty. Też do najtańszych nie należą. Widziałam je w Empiku i Smyku. Pewnie tez w innych sklepach się znajdą. Czy jest tu ktoś, kto miał z nimi do czynienia?
- sofia32
Nigdy nie słyszałam o tej marce, ale przy wyborze plecaka trzeba się kierować najpierw wygodą, a później modą. Zwłaszcza jeśli ma to być plecak dla ucznia. Dzieciom najlepiej wybrać taki, który zapewnia równomierne rozłożenie ciężaru. Z kolei licealiści mają też dużo książek i zeszytów, więc plecak powinien być pojemny. Więcej praktycznych porad jest na stronie https://blog.panpablo.pl/plecak-do-szko ... do-liceum/ .
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo