Sklep internetowy
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
- Marcysia
Sklep internetowy
W internecie można kupić wszystko. I to nie tylko w sklepach internetowych - ale też używane ubrania na portalach z ogłoszeniami. Ja bardzo często zaglądam - może akurat trafi się jakaś perełka W sieci jest tego sporo.
- brihaa
Re: Sklep internetowy
I tak i nie, bo faktycznie sporo używanych rzeczy można, ale są też takie jak np. http://www.enkodery24.pl/pl/katalog/Enk ... agnetyczne czyli enkodery które potrzebowałem do firmy, co musza być nowe.
Jednak takie rzeczy jak ubrania, sprzęty rtv i agd to jak najbardziej mozna uzywane i popieram
Jednak takie rzeczy jak ubrania, sprzęty rtv i agd to jak najbardziej mozna uzywane i popieram

- Radzka87
u mnie najczęściej zakupy leków czy kosmetyków to apteka online, ogólnie ze sklepów internetowych korzystam tylko w zakresie artykułów zoologicznych czy kosmetyków, no i leków w miarę zapotrzebowania
- baina
ja to kupuje online wszystko, co tylko sie da, nawet chemie do sprzatania zamowilam sobie jakis czas temu z Ocean-Karcher
ciesze sie, ze jest taka opcja bo mozna sobie na spokojnie, bez stania w kolejkach poprzegladac

- paniola
Jestem zdania, ze sklep z meblami dla dzieci https://tutulimy.pl/ to idealne miejsce na zakupy prezentowe. Stoliki i krzesełka dla dzieci zawsze sie przydadzą, czy to do zbawy, a potem do nauki. Ponadto półki dla dzieci - które bedą idealnym miejscem na ksiązeczki dla dzieci, które maluchy mają ich bardzo dużo.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo