Sport Wesoła - opinie

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
Awatar użytkownika
adamina71

Sport Wesoła - opinie

Post autor: adamina71 »

Hejka. Polecicie jakieś zajęcia sportowe dla dziecka w wieku 9 lat? Warszawa. Znajoma zachwala sport-wesola.pl. Mają ponoć super podejście do dzieci, fajnych, przyjaznych trenerów i uczą bardzo zdrowego, sportowego podejścia do rywalizacji. Co o nich myślicie? Któraś z was korzystała z treningów u nich?
Awatar użytkownika
Adelajda

Re: Sport Wesoła - opinie

Post autor: Adelajda »

Bardzo Ci polecam Akademię Sportu Wesoła. Istnieją od 2014 roku, a cała organizacja to inicjatywa rodziców, którzy chcieli, żeby ich dzieci miały regularną dawkę aktywności fizycznej w fajnej atmosferze. Nie ma presji na wyniki, stawiają nacisk na dobrą zabawę i zachęcenie dzieci do sportu.
Awatar użytkownika
Ada89

Post autor: Ada89 »

Doskonała atmosfera to największy atut tego miejsca! Mój syn uwielbia chodzić na treningi do www.sport-wesola.pl. Bardzo podoba mi się podejście trenerów, dzieci ich uwielbiają. Są zaangażowani, przyjacielscy, ale profesjonalni. Mam pewność, że oddaję syna w dobre ręce : )
Awatar użytkownika
Delia91

Post autor: Delia91 »

Jeśli chcesz, żeby dziecko polubiło ruch i odkleiło się na chwilę od komputera ;), to Akademia Sportu Wesoła będzie doskonałym wyborem dla niego. Tak jak poprzedniczki, mogę ci powiedzieć, że atmosfera na treningach jest naprawdę przemiła. Nie ma niepotrzebnego napięcia i stresowania dzieci, tylko nauka czerpania radości ze sportu. Bardzo mi się podoba ta idea : )
Awatar użytkownika
barbara_68

Post autor: barbara_68 »

Uczą zdrowej rywalizacji, rozsądnego podejścia do aktywności fizycznej, a treningi utrzymują w pozytywnym nastroju. Warto spróbować sport-wesola.pl, każdemu maluchowi powinno się spodobać ;)
Awatar użytkownika
Dalila_94

Post autor: Dalila_94 »

Mój synek chodzi do Wesołej na piłkę nożną. Bardzo dobrze się bawi na treningach, ma mnóstwo kolegów. A pan trener jest bardzo uprzejmym, sympatycznym człowiekiem ze świetnym podejściem do dzieci ;) Myślę, że warto się tam wybrać.
Awatar użytkownika
gerarda

Post autor: gerarda »

W Warszawie Akademia Sportu Wesoła to naprawdę jedno z lepszych miejsc tego typu. Mają naprawdę dobre podejście do nauczania sportu. Mają już duże doświadczenie w prowadzeniu treningów dla grup dzieci w każdym wieku i wiedzą, jak dobrze zorganizować im czas. Moim zdaniem minusów nie ma. Jeśli jesteś zainteresowana, to spróbuj : )
Awatar użytkownika
Cecylia1983

Post autor: Cecylia1983 »

Kładą duży nacisk na zdrowy, zrównoważony trening, bez nacisku na wyniki, zawody i nagrody. Trenerzy dają z siebie naprawdę dużo, żeby dzieciaki czuły się dobrze i rozwijały swoje sportowe pasje. W ofercie masz do wyboru piłkę nożną i piłkę ręczną. Ja jestem bardzo zadowolona.
ODPOWIEDZ