telefon dla dziecka

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
aśićka

telefon dla dziecka

Post autor: aśićka »

hej kobitki, mój mały szkrabek (kocham go najbardziej naświecie) kończy 14 lat, chciałam mu kupić jakiś niedrogi, ale fajny telefon, takie, żeby mógł pograc na nim, może i trochę zdjęć porobić. wiecie, coś takiego jak dla nastolatka.
Będę wdzieczna za jakies słowa podpowiedzi, jestem samotną matką i nie mam za bardzo pieniążków na flagowca i tak dalej.
baśka

Re: telefon dla dziecka

Post autor: baśka »

Moje dziecko ma Samsunga i bardzo go lubi, ale nie wiem jaki model. Daliśmy za niego chyba coś około 1300zł w zeszłym roku. Syn sam sobie kupuje doładowania i jakieś akcesoria do Samsunga z kieszonkowego. Jest bardzo odpowiedzialny. Wczoraj nawet z nim oglądałam na https://krainagsm.pl/akcesoria-samsung nowe etui do telefonu. Cieszę się, że akurat telefon używa do kontaktowania się z nami, a nie tylko do zabawy. Rośnie nam mądry chłopiec ;)
kaśka89

Post autor: kaśka89 »

Witam, jaki telefond la 10latka? Czy wasze dzieciaki w tym wieku miały już telefony? Martwie sie o mojego syna,dlatego zalezy mi na tym,by kupić mu telefon prosty w obsłudze na czas wyjść z domu. Co sądzicie o tym https://mimarkt.pl/ ? Prosze o wasze opinie i porady, jak najlepiej ograniczac czas na telefonie u dziecka, czy warto po powrocie do domu zabierac?
karukuła

Post autor: karukuła »

aśićka pisze: ↑28 lut 2021, 11:50 hej kobitki, mój mały szkrabek (kocham go najbardziej naświecie) kończy 14 lat, chciałam mu kupić jakiś niedrogi, ale fajny telefon, takie, żeby mógł pograc na nim, może i trochę zdjęć porobić. wiecie, coś takiego jak dla nastolatka.
Będę wdzieczna za jakies słowa podpowiedzi, jestem samotną matką i nie mam za bardzo pieniążków na flagowca i tak dalej.
Wydaje mi się, że dla dzieciaka dobrym rozwiązaniem mógłby być Alcatel 3X, nie jest to drogi sprzęt, ale dobry i raczej na długo mu posłuży.
akiriżu

Post autor: akiriżu »

karukuła pisze: ↑27 mar 2021, 11:30
aśićka pisze: ↑28 lut 2021, 11:50 hej kobitki, mój mały szkrabek (kocham go najbardziej naświecie) kończy 14 lat, chciałam mu kupić jakiś niedrogi, ale fajny telefon, takie, żeby mógł pograc na nim, może i trochę zdjęć porobić. wiecie, coś takiego jak dla nastolatka.
Wydaje mi się, że dla dzieciaka dobrym rozwiązaniem mógłby być Alcatel 3X, nie jest to drogi sprzęt, ale dobry i raczej na długo mu posłuży.
ja sama, tak się składa, mam tego alcatela 3x, model jest bardzo udany. podoba mi się aparat, który on posiada
ODPOWIEDZ