Telewizja internetowa z kanałami dla dzieci - jaka?
Szukam i porównuję sobie różne oferty, bo chciałabym w jednym mieśc i dużo kanałów dla dzieci jak Cartoon Network, Nickelodeon itd, i dla dorosłych, czyli dla mnie tvn24, national geogrphic, dla męża sport jakieś fajne kanały,
ale nie kablówka plis
Telewizja internetowa z kanałami dla dzieci - jaka?
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
Re: Telewizja internetowa z kanałami dla dzieci - jaka?
Post autor: Piżamowiec »
Cartoon Network, Nickelodeon na pewno znajdziesz w wp pilot, w ogóle w tej tv internetowej mają sporo fajnych kanałów dla dzieci, wiec na luzie znajdziesz i inne, żeby był wybór,
No i dla siebie - my z żoną mamy pakiet u nich na ponad 100 kanałów telewizyjnych, duży wybór i nie tylko filmy i seriale ale i telewizja na żywo, można na bieżąco oglądać sobie tvn24, więc i informacje, aktualności.
Ogólniemy wybierając telewizję internetową patrzyliśmy tak, żeby było coś i dla nas jako dorosłych i właśnie dla bąbli
śmiało polecam
No i dla siebie - my z żoną mamy pakiet u nich na ponad 100 kanałów telewizyjnych, duży wybór i nie tylko filmy i seriale ale i telewizja na żywo, można na bieżąco oglądać sobie tvn24, więc i informacje, aktualności.
Ogólniemy wybierając telewizję internetową patrzyliśmy tak, żeby było coś i dla nas jako dorosłych i właśnie dla bąbli

śmiało polecam
Post autor: Piżamowiec »
a jeszcze zapomniałem link podać, żebyś nie musiała extra szukać - wp pilot, łap tutaj: https://pilot.wp.pl/landing-page/starte ... senna_2021
a resztę to już powinnaś sobie spokojnie ogarnąć
a resztę to już powinnaś sobie spokojnie ogarnąć

Post autor: Marzęnka »
dzięki bardzo za wszystkie twoje wskazówki i konkretny namiar! faktycznie przyjrze się bo nie gwryzałam sie tak mocno w oferte więc trzbea to koniecznie nadrobić.
W ogóle nie myślałam, że ktoś mi tak fajnie podpowie wiec miło. Pozdrawiam
!

W ogóle nie myślałam, że ktoś mi tak fajnie podpowie wiec miło. Pozdrawiam

- tidala
Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego kliknij w ten w ten odnośnik. https://tvrepublika.pl/historia/
Post autor: joaśka »
Nie tak dawno natrafiłam na taką opcję jak bezprzewodowa telewizja . Faktycznie dużo osób zachwalało sobie ofertę tej firmy, dodatkowo posiadają oni bardzo atrakcyjne pakiety, więc może jednak to by było dla was dobre rozwiązanie. Jak sądzicie?
Post autor: zuzkaaa »
Mam wrażenie, że ta oferta internet może także przypaść wam do gustu. Wybór jest naprawdę bogaty, a obsługa klienta zawsze służy pomocą z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem.
Post autor: wergil »
zamiast telewizji internetowej postawiłbym jednak na tradycyjna kablówkę. Jest wiele świetnych ofert, warto przejrzeć te od lokalnych dostawców usług w Waszych miastach. w Białymstoku na przykład poczytajcie sobie o Elpos. Spory wybór kanałów, są też dodatkowe pakiety np rodzinny. Konkurencyjne ceny a przy tym profesjonalna obsługa.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo