Telewizja internetowa z kanałami dla dzieci - jaka?

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
Marzęnka

Post autor: Marzęnka »

Szukam i porównuję sobie różne oferty, bo chciałabym w jednym mieśc i dużo kanałów dla dzieci jak Cartoon Network, Nickelodeon itd, i dla dorosłych, czyli dla mnie tvn24, national geogrphic, dla męża sport jakieś fajne kanały,
ale nie kablówka plis
Piżamowiec

Re: Telewizja internetowa z kanałami dla dzieci - jaka?

Post autor: Piżamowiec »

Cartoon Network, Nickelodeon na pewno znajdziesz w wp pilot, w ogóle w tej tv internetowej mają sporo fajnych kanałów dla dzieci, wiec na luzie znajdziesz i inne, żeby był wybór,
No i dla siebie - my z żoną mamy pakiet u nich na ponad 100 kanałów telewizyjnych, duży wybór i nie tylko filmy i seriale ale i telewizja na żywo, można na bieżąco oglądać sobie tvn24, więc i informacje, aktualności.

Ogólniemy wybierając telewizję internetową patrzyliśmy tak, żeby było coś i dla nas jako dorosłych i właśnie dla bąbli :mrgreen:
śmiało polecam
Piżamowiec

Post autor: Piżamowiec »

a jeszcze zapomniałem link podać, żebyś nie musiała extra szukać - wp pilot, łap tutaj: https://pilot.wp.pl/landing-page/starte ... senna_2021

a resztę to już powinnaś sobie spokojnie ogarnąć :)
Marzęnka

Post autor: Marzęnka »

dzięki bardzo za wszystkie twoje wskazówki i konkretny namiar! faktycznie przyjrze się bo nie gwryzałam sie tak mocno w oferte więc trzbea to koniecznie nadrobić. :mrgreen:
W ogóle nie myślałam, że ktoś mi tak fajnie podpowie wiec miło. Pozdrawiam
:) !
Awatar użytkownika
tidala

Post autor: tidala »

Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego kliknij w ten w ten odnośnik. https://tvrepublika.pl/historia/
joaśka

Post autor: joaśka »

Nie tak dawno natrafiłam na taką opcję jak bezprzewodowa telewizja . Faktycznie dużo osób zachwalało sobie ofertę tej firmy, dodatkowo posiadają oni bardzo atrakcyjne pakiety, więc może jednak to by było dla was dobre rozwiązanie. Jak sądzicie?
zuzkaaa

Post autor: zuzkaaa »

Mam wrażenie, że ta oferta internet może także przypaść wam do gustu. Wybór jest naprawdę bogaty, a obsługa klienta zawsze służy pomocą z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem.
wergil

Post autor: wergil »

zamiast telewizji internetowej postawiłbym jednak na tradycyjna kablówkę. Jest wiele świetnych ofert, warto przejrzeć te od lokalnych dostawców usług w Waszych miastach. w Białymstoku na przykład poczytajcie sobie o Elpos. Spory wybór kanałów, są też dodatkowe pakiety np rodzinny. Konkurencyjne ceny a przy tym profesjonalna obsługa.
ODPOWIEDZ