witajcie drodzy rodzice. Przychodzę z konkretnym pytaniem o wózek Volt Pro z Euro Cart. Warto go kupić ? Szukam dobrej spacerówki ale mój synek ma 4 miesiące w tym momencie. czy to jeszcze nie za wcześnie ?
o świetnie dzieki,. synek totalnie nie toleruje gondoli i każdy spacer to jakiś dramat dlatego stwierdziłam, ze może warto się przesiąć na spacerówkę juz. A powiedz mi wy go macie ? jak się sprawuje ?
yeśka pisze: ↑17 gru 2020, 13:13
o świetnie dzieki,. synek totalnie nie toleruje gondoli i każdy spacer to jakiś dramat dlatego stwierdziłam, ze może warto się przesiąć na spacerówkę juz. A powiedz mi wy go macie ? jak się sprawuje ?
tak mamy go od kilku miesięcy. jest fajny, bardzo praktyczny, można go łatwo złożyć jedną ręką, po złożeniu zajmuje niewiele miejsca. w cene zakupu wliczają się też dodatki takie jak pokrowiec na nóżki, folie przeciwdeszczową i pokrowiec transportowy.
Tak szczerze mówiąc to te wszystkie wózki są fajne i naprawdę jest trudno wybrać idealny, ja się kierowałam trochę ceną, żeby nie był najdroższy i trochę praktycznością, bo jednak to ważna rzecz no i trochę wyglądem oczywiście. Najwięcej tych cech wspólnych ma x-lander, w moim przypadku model x-pulse czyli ten najbardziej uniwersalny
dzieki bardzo za wszystkie informacje i pomoc. volt pro w kolorze niebieskim pastelowym już zamówiony, czekamy teraz na dostawę i będziemy testować. mam nadzieje, że sytuacja ze spacerami sie poprawi po zmianie pojazdu
Na pewno fajnie, ze się zdecydowałaś, ja serio jestem bardzo z tego wozka zadowolona i wiem, ze smialo można go polecać. nawet moja sasiadka, która urodzila w listopadzie juz mnie podypytawala o niego bo jest średnio zadowolona ze swojego wozka i chyba niebawem bedzie też go wymieniać na volt pro
Dla mnie odpowiedni wózek to x-lander, bo to nowoczesny, funkcjonalny wózek. Jego stelaż jest trwały i solidny a gondola i siedzisko posiadają wszystko co niezbędne do zapewnienia wygody i bezpieczeństwa. Jest prosty w obsłudze i doskonale się prezentuje. A wiadomo że zależy nam przede wszystkim na porządnym wózku ale również chcemy aby był ładny
Ja polecam Ci EasyGo Virage. Wózek można stosować już od narodzin, więc na pewno Twój synek nie będzie za mały na nią. Zapewni duży komfort dziecku podczas spacerów i Tobie też, bo naprawdę lekko się prowadzi. Cechuje się naprawdę wysoką jakością, więc będziesz zadowolona.
Volt Pro od razu wpadł mi w oko, naprawdę ładny i nowoczesny wózek. Jeszcze za taką atrakcyjną cenę to już całkiem. Amortyzacja ok, rozkłada się do pozycji leżącej, lekki. Jestem z niego bardzo zadowolona. Gdybym jeszcze raz miała wybierać to byłby to ten sam model zdecydowanie.
Wahałam się pomiędzy Volt-Pro a Flex, ale ostatecznie wybrałam Volt-Pro. To podobny koszt, podobny komfort a jednak ten zajmuje mniej miejsca w bagażniku. Ogólnie nie mogę na niego powiedzieć złego słowa, bo nie było sytuacji w której żałowałabym tego wyboru.
Moim zdaniem to świetny wybór. Sama zdecydowałam się właśnie na ten model tej marki i jestem bardzo zadowolona. Podoba mi się w nim dosłownie wszystko - od wyglądu po komfort, który daje. Dodatkowym plusem jest to, że nadaje się do końca wózkowania.
Wierzę ale jeśli chcesz zachwycić rodzinę i przyjaciół wózkiem o wyjątkowym designie to wybierz x-landera. Ma on takie bajery jak diody led w podnóżku poprawiające jego widoczność po zmroku. Jest też bardzo funkcjonalny, łatwo się składa i rozkłada, ma dużą budę i kosz zakupowy
Moim zdaniem warto go wybrać. Wózek co prawda dosyć dużych rozmiarów, ale dla mnie to atut, bo razem z mężem jesteśmy wysocy, więc wysoko ułożona rączka daje nam komfort prowadzenia wózka. Widać też że jest wygodny dla naszego syna i bezpieczny. Polecam
W sumie ja to nie znam tego wózka, ale się mu przyjrzę. Wiem, że to ważne, a niektóre modele można mieć cały okres wózkowania, a to przecież ważne. Na pewno też odwiedzę sklep z wózkami dla dzieci Colibro . Czytałam w jednej gazecie dla matek o nim. Musze sprawdzić, co mają.
Moim zdaniem super wybór, sama mam ten wózek. Po kilku miesiącach codziennego używania, mogę śmiało stwierdzić, że jest wart uwagi. Dużym atutem wózka jest niska cena i bardzo dobra jakość. Sam wózek ma szerokie siedzisko spacerówki i na tyle wysokie, że spokojnie wystarczy do końca wózkowania, a to w sumie najważniejsze.
Moja spacerówka jest najlepsza, bo x-follow https://mamaija.pl/x-lander-x-follow-le ... erowy.html jest wyposażona w dużą i bezgłośną budkę, dodatkowo zaimpregnowaną nieprzemakalną warstwą. A podczas spaceru zarówno po chodniku, piasku, miejskim parku świetnie się spisują piankowe koła i sprężynowa amortyzacja.
Jest spoko. Długo zastanawiałam się czy będę z niego zadowolona i czy wgl się u mnie sprawdził, ale po kilku miesiącach użytkowania wciąż jestem zadowolona, więc śmiało mogę polecić. Na uwagę zasługuje jego jakość i atrakcyjna cena, która mnie zachęciła. Mam nadzieję że i Ty będziesz z niego zadowolona.
Ja zdecydowałam się na Euro-Cart Spin. Wybór swój kierowałam częstymi podróżami do czego wózek został stworzony. Super sprawdza się też przy codziennych spacerach po okolicy, więc niewielkim kosztem udało mi się kupić coś solidnego i bardzo uniwersalnego.
Genialny wózek w rozsądnej cenie. Jakość wykonania bez zarzutu - wszystko wykonane starannie, solidnie. Muszę przyznać, że wózek przerósł moje oczekiwania, radzi sobie w każdym terenie i łatwo przewozi się w bagażniku. Warto wybrać właśnie ten model
Dobry terenowy wózek nie do zdarcia kupisz bezpośrednio od x-landera i to jest online i jednocześnie na żywo bo zamawiasz go sobie do domu na próbę i testujesz, spodoba się to zostawiasz, a jeśli nie to odsyłasz, to bardzo proste, dla mnie to idealne rozwiązanie bo nie muszę chodzić po sklepach w czasie pandemii
U mnie ten wózek sprawdza się bez zarzutu. Uwielbiam go za jego lekkość, zgrabność i praktyczność. Bez problemu mieści się do bagażnika mojego auta. Nie jest problemem też wprowadzenie go na wyższe piętra. Wózek jest więc zdecydowanie wart uwagi. Polecam
Nie będę się dużo rozpisywać, ale uważam że warto kupić ten wózek. Sama mam go już dwa lata i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Najważniejsze jest to, że ma wystarczająco dużo miejsca w środku, aby zmieścić trzylatka, ale jest tak skonstruowany, aby być bezpiecznym przez cały etap wożenia w wózku już od pierwszych dni życia.