Volt Pro z Euro Cart

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
yeśka

Volt Pro z Euro Cart

Post autor: yeśka »

witajcie drodzy rodzice. Przychodzę z konkretnym pytaniem o wózek Volt Pro z Euro Cart. Warto go kupić ? Szukam dobrej spacerówki ale mój synek ma 4 miesiące w tym momencie. czy to jeszcze nie za wcześnie ?
liża

Re: Volt Pro z Euro Cart

Post autor: liża »

ja tego konkretnego modelu nie znam ale wózki z euro cart bardzo polecam, my mamy Spin :) ale to taka bardzo lekka spacerówka typowo na wyjazdy :)
olguśka

Post autor: olguśka »

spokojnie możesz kupować volt pro, to wózek przeznaczony dla dzieci od urodzenia aż do 2 kg, także dla 4 miesięcznego malucha też będzie ok.
yeśka

o świetnie dzieki,. synek totalnie nie toleruje gondoli i każdy spacer to jakiś dramat dlatego stwierdziłam, ze może warto się przesiąć na spacerówkę juz. A powiedz mi wy go macie ? jak się sprawuje ?
olguśka

yeśka pisze: ↑17 gru 2020, 13:13 o świetnie dzieki,. synek totalnie nie toleruje gondoli i każdy spacer to jakiś dramat dlatego stwierdziłam, ze może warto się przesiąć na spacerówkę juz. A powiedz mi wy go macie ? jak się sprawuje ?
tak mamy go od kilku miesięcy. jest fajny, bardzo praktyczny, można go łatwo złożyć jedną ręką, po złożeniu zajmuje niewiele miejsca. w cene zakupu wliczają się też dodatki takie jak pokrowiec na nóżki, folie przeciwdeszczową i pokrowiec transportowy.
Awatar użytkownika
penelopa

Post autor: penelopa »

Tak szczerze mówiąc to te wszystkie wózki są fajne i naprawdę jest trudno wybrać idealny, ja się kierowałam trochę ceną, żeby nie był najdroższy i trochę praktycznością, bo jednak to ważna rzecz no i trochę wyglądem oczywiście. Najwięcej tych cech wspólnych ma x-lander, w moim przypadku model x-pulse czyli ten najbardziej uniwersalny
yeśka

dzieki bardzo za wszystkie informacje i pomoc. volt pro w kolorze niebieskim pastelowym już zamówiony, czekamy teraz na dostawę i będziemy testować. mam nadzieje, że sytuacja ze spacerami sie poprawi po zmianie pojazdu :)
olguśka

Na pewno :) fajnie, ze się zdecydowałaś, ja serio jestem bardzo z tego wozka zadowolona i wiem, ze smialo można go polecać. nawet moja sasiadka, która urodzila w listopadzie juz mnie podypytawala o niego bo jest średnio zadowolona ze swojego wozka i chyba niebawem bedzie też go wymieniać na volt pro :)
Awatar użytkownika
aktywna

Post autor: aktywna »

Dla mnie odpowiedni wózek to x-lander, bo to nowoczesny, funkcjonalny wózek. Jego stelaż jest trwały i solidny a gondola i siedzisko posiadają wszystko co niezbędne do zapewnienia wygody i bezpieczeństwa. Jest prosty w obsłudze i doskonale się prezentuje. A wiadomo że zależy nam przede wszystkim na porządnym wózku ale również chcemy aby był ładny
Awatar użytkownika
mczay

Post autor: mczay »

Ja polecam Ci EasyGo Virage. Wózek można stosować już od narodzin, więc na pewno Twój synek nie będzie za mały na nią. Zapewni duży komfort dziecku podczas spacerów i Tobie też, bo naprawdę lekko się prowadzi. Cechuje się naprawdę wysoką jakością, więc będziesz zadowolona.
Awatar użytkownika
kratka

Post autor: kratka »

Volt Pro od razu wpadł mi w oko, naprawdę ładny i nowoczesny wózek. Jeszcze za taką atrakcyjną cenę to już całkiem. Amortyzacja ok, rozkłada się do pozycji leżącej, lekki. Jestem z niego bardzo zadowolona. Gdybym jeszcze raz miała wybierać to byłby to ten sam model zdecydowanie.
Awatar użytkownika
mari9022

Post autor: mari9022 »

Wahałam się pomiędzy Volt-Pro a Flex, ale ostatecznie wybrałam Volt-Pro. To podobny koszt, podobny komfort a jednak ten zajmuje mniej miejsca w bagażniku. Ogólnie nie mogę na niego powiedzieć złego słowa, bo nie było sytuacji w której żałowałabym tego wyboru.
Dżess

Post autor: Dżess »

Moim zdaniem to świetny wybór. Sama zdecydowałam się właśnie na ten model tej marki i jestem bardzo zadowolona. Podoba mi się w nim dosłownie wszystko - od wyglądu po komfort, który daje. Dodatkowym plusem jest to, że nadaje się do końca wózkowania. :)
wiśniewska

Post autor: wiśniewska »

Wierzę ale jeśli chcesz zachwycić rodzinę i przyjaciół wózkiem o wyjątkowym designie to wybierz x-landera. Ma on takie bajery jak diody led w podnóżku poprawiające jego widoczność po zmroku. Jest też bardzo funkcjonalny, łatwo się składa i rozkłada, ma dużą budę i kosz zakupowy
Jaguś

Post autor: Jaguś »

Moim zdaniem warto go wybrać. Wózek co prawda dosyć dużych rozmiarów, ale dla mnie to atut, bo razem z mężem jesteśmy wysocy, więc wysoko ułożona rączka daje nam komfort prowadzenia wózka. Widać też że jest wygodny dla naszego syna i bezpieczny. Polecam
dżast78

Post autor: dżast78 »

W sumie ja to nie znam tego wózka, ale się mu przyjrzę. Wiem, że to ważne, a niektóre modele można mieć cały okres wózkowania, a to przecież ważne. Na pewno też odwiedzę sklep z wózkami dla dzieci Colibro . Czytałam w jednej gazecie dla matek o nim. Musze sprawdzić, co mają.
Luśka123

Post autor: Luśka123 »

Moim zdaniem super wybór, sama mam ten wózek. Po kilku miesiącach codziennego używania, mogę śmiało stwierdzić, że jest wart uwagi. Dużym atutem wózka jest niska cena i bardzo dobra jakość. Sam wózek ma szerokie siedzisko spacerówki i na tyle wysokie, że spokojnie wystarczy do końca wózkowania, a to w sumie najważniejsze.
kłodzka

Post autor: kłodzka »

Moja spacerówka jest najlepsza, bo x-follow https://mamaija.pl/x-lander-x-follow-le ... erowy.html jest wyposażona w dużą i bezgłośną budkę, dodatkowo zaimpregnowaną nieprzemakalną warstwą. A podczas spaceru zarówno po chodniku, piasku, miejskim parku świetnie się spisują piankowe koła i sprężynowa amortyzacja.
Słodka

Post autor: Słodka »

Jest spoko. Długo zastanawiałam się czy będę z niego zadowolona i czy wgl się u mnie sprawdził, ale po kilku miesiącach użytkowania wciąż jestem zadowolona, więc śmiało mogę polecić. Na uwagę zasługuje jego jakość i atrakcyjna cena, która mnie zachęciła. Mam nadzieję że i Ty będziesz z niego zadowolona.
gałązka

Post autor: gałązka »

Ja zdecydowałam się na Euro-Cart Spin. Wybór swój kierowałam częstymi podróżami do czego wózek został stworzony. Super sprawdza się też przy codziennych spacerach po okolicy, więc niewielkim kosztem udało mi się kupić coś solidnego i bardzo uniwersalnego.
DariŚ

Post autor: DariŚ »

Genialny wózek w rozsądnej cenie. Jakość wykonania bez zarzutu - wszystko wykonane starannie, solidnie. Muszę przyznać, że wózek przerósł moje oczekiwania, radzi sobie w każdym terenie i łatwo przewozi się w bagażniku. Warto wybrać właśnie ten model :)
śliska

Post autor: śliska »

Dobry terenowy wózek nie do zdarcia kupisz bezpośrednio od x-landera i to jest online i jednocześnie na żywo bo zamawiasz go sobie do domu na próbę i testujesz, spodoba się to zostawiasz, a jeśli nie to odsyłasz, to bardzo proste, dla mnie to idealne rozwiązanie bo nie muszę chodzić po sklepach w czasie pandemii
Wiśnia26

Post autor: Wiśnia26 »

U mnie ten wózek sprawdza się bez zarzutu. Uwielbiam go za jego lekkość, zgrabność i praktyczność. Bez problemu mieści się do bagażnika mojego auta. Nie jest problemem też wprowadzenie go na wyższe piętra. Wózek jest więc zdecydowanie wart uwagi. Polecam
miśka23

Post autor: miśka23 »

Nie będę się dużo rozpisywać, ale uważam że warto kupić ten wózek. Sama mam go już dwa lata i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Najważniejsze jest to, że ma wystarczająco dużo miejsca w środku, aby zmieścić trzylatka, ale jest tak skonstruowany, aby być bezpiecznym przez cały etap wożenia w wózku już od pierwszych dni życia.
ODPOWIEDZ