Wózek dla dziecka. Pomocy
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
Wózek dla dziecka. Pomocy
Post autor: laura91 »
Hej! Dziewczyny pilnie poszukuję wózka dla naszego bobo. Mieszkamy w mieście i to tutaj będziemy spacerować na co dzień. Jaki wózek będzie najlepszy do miasta? Musi być lekki i zmieścić się do małego auta. Nie chcemy zmieniać samochodu, więc wózek powinien składać się do małych rozmiarów.
Re: Wózek dla dziecka. Pomocy
Post autor: nelka »
Twoje oczekiwania w 100% spełni wózek Osis marki cavoe. Koniecznie zapoznaj się z ofertą tej marki. My mamy ten model wózka i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jest lekki, po złożeniu mieści się do małego bagażnika i bez problemu prowadzi się go nawet po dziurawych chodnikach.laura91 pisze: ↑09 paź 2021, 22:26 Hej! Dziewczyny pilnie poszukuję wózka dla naszego bobo. Mieszkamy w mieście i to tutaj będziemy spacerować na co dzień. Jaki wózek będzie najlepszy do miasta? Musi być lekki i zmieścić się do małego auta. Nie chcemy zmieniać samochodu, więc wózek powinien składać się do małych rozmiarów.
Post autor: roksana »
Oj tak. Wózek Osis od Cavoe to prawdziwe złoto
Ja pojechałam do sklepu z wózkami po zupełnie inny wózek a wyszłam z Osis
To jak się go prowadzi, jego lekkość, design, możliwość regulacji rączki, duży kosz... no to wszystko to jest coś fantastycznego. Decyzję u zakupie u nas przesądził fakt, że wózek można składac jedną ręką i mieści się do małego bagażnika.

Post autor: maślanka »
Dobry terenowy wózek nie do zdarcia kupisz też bezpośrednio od x-landera i to jest online i jednocześnie na żywo bo zamawiasz go sobie do domu na próbę i testujesz, spodoba się to zostawiasz, a jeśli nie to odsyłasz, to bardzo proste, dla mnie to idealne rozwiązanie bo nie muszę chodzić po sklepach w czasie pandemii
Post autor: Zośka »
Zerknij sobie na anex, ma fajne modele:) Jak dla mnie marka mega solidna a wózki sa na prawdę porządnie wykonane. My mamy m/type. Ten model ma świetną amortyzację- koła radzą sobie na każdym terenie, do tego posiada pakowny koszyk i spora gondolę więc maluszkowi będzie wygodnie:) Wózek po złożeniu nie zajmuje wiele miejsca i na prawdę fajnie się prezentuje;D
Post autor: Mumuśś »
Jeśli chodzi o wybór wózka, to prawda jest taka, że wiele zależy od konkretnych potrzeb. Według mnie należy stawiać na praktyczne i funkcjonalne rozwiązania. Na tej stronie https://mamaija.pl/wozki-dzieciece/wozk ... e-2w1.html , znajdziecie wiele ciekawych i praktycznych propozycji. Mają tam różnorodny asortyment. Moim faworytem są wózki marki Cybex, łączą elegancje z wygodą.
Post autor: marzena »
Ja dla maluszka kupowałam wózek z Anex, bardzo fajne wózki mają i duży wybór , ja zdecydowałam się na wózku w którym się zakochałam model e/type , super wózek,praktyczny,zwrotny,duże koła radzą sobie wszędzie ma bardzo dobrą amortyzację i lekko się go prowadzi i naprawdę jest wart swojej ceny cudo.https://www.tomi.pl/anex-e-type-wozek-2 ... gJyQPD_BwE
Post autor: wiki »
Bardzo polecam wózeczek Anex e type. Fajny, wygląda naprawdę super. Gondola jest dużo, łatwo się wypina. Nie mam problemu z pakowaniem go do auta. Lekko się prowadzi, daje radę spokojnie po różnych powierzchniach. Materiał super, oddychający, lekki. Polecam. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo