Wózek dla dziecka

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
Awatar użytkownika
mczay

Wózek dla dziecka

Post autor: mczay »

Hejo. Rozglądam się za wózkiem dla dziecka. Bardzo zależy mi na tym, aby dobrze wyglądał i był solidny. Myślałam o marce Cavoe. Słyszał ktoś o wózkach tej marki? A może ktoś właśnie taki ma? Będę wdzięczna za wszelkie opinie, bo bardzo chciałabym uniknąć błędu.

antykoncepcja grzech ciężki czy lekki
Awatar użytkownika
mari9022

Re: Wózek dla dziecka

Post autor: mari9022 »

Marka Cavoe ma dwa modele wózków - Osis jest mały i lekki - typowy miejski model. Z kolei Axo jest już bardziej terenową spacerówką - spokojnie można udać się z nią na spacer do lasu. Ma dobre amortyzatory i gumowe koła. Oba mają przekładane siedzisko wyglądają designersko.
Awatar użytkownika
lenka77

Post autor: lenka77 »

Fajna, niedroga, funkcjonalna i solidna spacerówka to https://lonexsklep.pl/pl/p/Spacerowka-LONEX-SPORT-II/50 Ma siedzisko wpinane przodem lub tyłem do kierunku jazdy, dobrą amortyzację i wentylację, przednie koła skrętne. Po całości jest to świetny wybór, także jestem ogromnie zadowolona, że na ten wózek trafiliśmy. Kupicie go online.
muśka

Post autor: muśka »

lenka77 pisze: ↑18 lut 2021, 1:57 Fajna, niedroga, funkcjonalna i solidna spacerówka to
Ja bym powiedziała że to x-lander i x-fly, to jest leciutka śliczna spacerówka z niezłą amortyzacją, w tej nowej wersji ma dołożoną do zestawu barierkę a wózeczek może być używany dla dzici od urodzenia do 22kg
Awatar użytkownika
mama_kama

Post autor: mama_kama »

Calibro jest dość fajny. Ma dość fajne wyposażenie. I to polska firma. Na https://colibro.eu/pol_m_Akcesoria_Spiworki-169.html są też dostępne fajne i ciepłe śpiworki, które na pewno będą pasować do wózka. Wózek też musi być wygodny więc warto wziąć pod uwagę trasy jakie będziemy nim pokonywać?
Ćwiklińska

Post autor: Ćwiklińska »

Jakie spacerówki polecacie dla dwulatka? Tutaj https://www.sklep-smile.pl/wozki-dzieci ... -spacerowe przeglądam różne modele ale nie wiem jaki wybrać. Doradzicie mi? Na co zwracać przede wszystkim uwagę? Jakie funkcje są przydatne a jakie zbyteczne? Czekam na Wasze odpowiedzi :)
Gośka

Post autor: Gośka »

Ja zdecydowałam sie na model m/type z anex z opcją 2w1 i jestem z niego zadowolona. Całość jest solidna i poręczna. Wózek jest intuicyjny w obsłudze, lekko się prowadzi a koła radzą sobie na każdym terenie. Dodatkowo po zmianie gondoli na spacerówkę wózek nic nie traci na swojej zwinności.
Awatar użytkownika
aktywna

Post autor: aktywna »

Z tego co kojarzę to chyba ten wózek też cieszy się dobrą opinią, tak samo jak ten model x-landera który ja kupiłam, zresztą to właśnie pozytywne opinie użytkowniczek mnie skłoniły do zakupu tego wózka. Oglądałam też różne filmiki na jego temat na yt, super się składa i wygląda na dużo droższy
ŁucjaŁucja

Post autor: ŁucjaŁucja »

Ja wózek dziecięcy kupowałam w https://kidsszop.pl/kategoria-produktu/wozki-dzieciece/. Polecam właśnie ten sklep, nie tylko ze względu na szeroką ofertę, ale również jakość wykonania, doradztwo. Można bez problemu się poradzić, co wybrać, wtedy kupimy wózek, z którego po prostu wszyscy będą zadowoleni
Baśka

Post autor: Baśka »

Ja najpierw sporo czytałam w internecie, pytałam też koleżanek o ich doświadczenia;) I finalnie wybrałam anex m/type. Wózek zamówiłam przez internet- tak było łatwiej:) Jest wygodny, zgrabny i fajnie się prezentuje. Koła są duże i radzą sobie na każdym terenie. Jestem z niego zadowolona.
iwańska

Post autor: iwańska »

Ja wybrałam x-lander bo to solidne wózki a przy tym bardzo ładne i bajeranckie, można je kupić w modnych teraz kolorach i co najważniejsze łatwo się składają, nawet jedną ręką a zależy mi na tym bo często jeżdżę samochodem i musze pakować o rozpakowywać wózek z bagażnika
Aśka

Post autor: Aśka »

Ja postawiłam na model l/type od anexa. Przekonała mnie tutaj bardzo praktyczna i kompaktowa gondola, która się składa a dzięki temu jest znacznie łatwiejsza w transporcie. Cały wózek jest solidny, wygodny i lekki, nie zajmuje wiele miejsca. A siedzisko spacerówki składa się razem ze stelażem.
ODPOWIEDZ