Wózek Minima Plus - opinie
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
- yoona
Wózek Minima Plus - opinie
Hejka
Mam pytanko o wózek Minima Plus ( firma Easy Go). warto go kupić ? Podoba mi się jego wygląd a jak patrze na parametry to też wydają się być ok. Chętnie poznam jednak zdanie rodziców, którzy użytkują go na co dzień.

- ellana7
Re: Wózek Minima Plus - opinie
oj na temat tego konkretnego wozka się nie wypowiadam bo nigdy go nawet na oczy nie widziałam, ale sama firma jest super wiec podejrzewam, ze i wózek jest ok. Mój synek jezdzi w ich foteliku samochodowym ( jesteśmy mega zadowoleni)
- mira_mira
Jest ok. Ma spore koła i jest możliwość regulacji wysokości prowadnicy ( do maks 106 cm więc dla osob wysokich ekstra). Te większe koła sprawiają, ze nawet jazda po nierównościach nie jest problemem. świetny, minimalistyczny wiejski wózek :)aaaa no i zapomniałabym - na pluys niska waga ( niecałe 7 kg).
- yoona
dziękuje Ci bardzo za informacje
postaram się poszukać jakiegoś sklepu z wózkami w okolicy i może uda mi się go zobaczyć na żywo ale czytając opis i Twoją opinię jestem coraz bardziej pewna, ze to coś, czego szukam 

- energia
A czy ktoś z was jest może posiadaczem wózka 3w1? Bo generalnie zastanawiam się nad tym które tutaj https://boboking.pl/wozek-3w1 znalazłam... Wyglądają na soline i zarazem bezpieczne. Czy ktoś z was ma jakieś doświadczanie z tą firmą i oferowanymi przez nich wózkami? Opłaca się u nich dokonać zakupu?
- penelopa
Ja mam 2w1, uważam że taka opcja wystarczy. A jak chcesz solidny i bezpieczny wózek to zamów jeden z modeli x-landera, jak kupujesz bezpośrednio u producenta jest taniej i możesz o wszystko dopytać na livachacie
- qingus
Ja zdecydowałam się na spacerówkę tej marki ale wybrałam model Qunatum Air . Posiada on szerokie siedzisko z regulowanym oparciem , pompowane amortyzowane koła oraz można ją złożyć jedną ręką. Prowadzi się go łatwo, obsługa wózka przebiega gładko.
- penelopa
A ja kupiłam spacerówkę leciutką x-fly specjalnie na wyjazd, wyjazd wiadomo nie doszedł do skutku z powodu koronawirusa ale spacerówka od x-landera się świetnie spisuje także na co dzień, świetnie sobie radzi nawet w trudniejszym terenie a jest też bardzo wygodna dla dziecka
- mczay
Minima plus ma wiele do zaoferowania swoim użytkownikom. Przede wszystkim jest to wózek minimalistyczny, niewielkich rozmiarów i o niskiej wadze. Mimo to jest wytrzymały i wystarcza do końca wózkowania. W parze z tym idzie dobra cena i zachęcający wygląd. POLECAM
Post autor: Śliwka65 »
Cavoe Moi+ jest wózkiem zgrabnym, minimalistycznym, ale też takim który mocno Ciebie zaskoczy. Daje dużo możliwości dzięki swoim regulacjom, jest też wygodny i zapewnia bezpieczeństwo dziecku.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo