Wybór mleka w proszku
Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
- tyria76
Wybór mleka w proszku
Hej wam! Też miałyście problem z wybraniem odpowiedniego mleka w proszku dla waszych pociech? Ja najbardziej skłaniam się, żeby przetestować mleka Nuppi ze sklepu naszsmyk.pl. Polecacie? Koniecznie podzielcie się opiniami!
- Apollina1973
Re: Wybór mleka w proszku
Post autor: Apollina1973 »
Dla mnie nie ma lepszych mlek w proszku. Obecnie mam w domu mleko początkowe Nuppi Gold 1, bo zależało mi, żeby mojemu maluchowi dostarczyć jak najwięcej składników odżywczych. Jestem bardzo zadowolona i polecam każdej mamie 

- ajfonka
a skąd wiedziałyście jakie mleko wybrać, by faktycznie było dla dziecka najlepsze i zapewniało mu pełnowartościową dietę? Ja przejrzałam cały internet
przed podjęciem tej decyzji i już czułam się dużo lepiej mając tą wiedzę, którą zdobyłam. Z ciekawszych artykułów nawet zapisałam sobie https://joannapachla.com/dziecko/mleko-nan-opinie/ naprawdę solidnie przygotowany

Post autor: Wańka »
Chyba wszystko to jest kwestia indywidualna maleństwa. U nas najlepiej sprawdziło się mleko Bebilon i to właśnie nim karmię córkę od czasu, kiedy skończyłam karmić piersią. Kupuję w DOZie, mają najlepszą cenę.tyria76 pisze: ↑10 mar 2021, 4:18 Hej wam! Też miałyście problem z wybraniem odpowiedniego mleka w proszku dla waszych pociech? Ja najbardziej skłaniam się, żeby przetestować mleka Nuppi ze sklepu naszsmyk.pl. Polecacie? Koniecznie podzielcie się opiniami!
Post autor: elżbietka »
Mówisz o stacjonarnym dozie? czy online? Ja też karmię mlekiem Bebilon, ale do tej pory właśnie cały czas zamawiałam przez internet.Wańka pisze: ↑29 mar 2021, 21:47 Chyba wszystko to jest kwestia indywidualna maleństwa. U nas najlepiej sprawdziło się mleko Bebilon i to właśnie nim karmię córkę od czasu, kiedy skończyłam karmić piersią. Kupuję w DOZie, mają najlepszą cenę.
Tak, właśnie o to chodzi, że to jest mega wygodne, kupuję w osiedlowym DOZie i nie muszę czekać na przesyłkę, nie ma obaw, że nam braknie mleka.elżbietka pisze: ↑29 mar 2021, 21:52Mówisz o stacjonarnym dozie? czy online? Ja też karmię mlekiem Bebilon, ale do tej pory właśnie cały czas zamawiałam przez internet.Wańka pisze: ↑29 mar 2021, 21:47 Chyba wszystko to jest kwestia indywidualna maleństwa. U nas najlepiej sprawdziło się mleko Bebilon i to właśnie nim karmię córkę od czasu, kiedy skończyłam karmić piersią. Kupuję w DOZie, mają najlepszą cenę.
Post autor: Bożena »
Mamusie, a macie może jakieś informacje na temat tego, czy ta promocja na Bebilon w DOZie jest nadal aktualna?Wańka pisze: ↑26 mar 2021, 15:05 Tak, właśnie o to chodzi, że to jest mega wygodne, kupuję w osiedlowym DOZie i nie muszę czekać na przesyłkę, nie ma obaw, że nam braknie mleka.
kupowałam parę dni temu Bebilon i cały czas ceny są przystępne, regularnie kupuję w DOZ stacjonarnie, mam mleko od rękiBożena pisze: ↑03 cze 2021, 22:27Mamusie, a macie może jakieś informacje na temat tego, czy ta promocja na Bebilon w DOZie jest nadal aktualna?Wańka pisze: ↑26 mar 2021, 15:05 Tak, właśnie o to chodzi, że to jest mega wygodne, kupuję w osiedlowym DOZie i nie muszę czekać na przesyłkę, nie ma obaw, że nam braknie mleka.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zielarstwo