Znacie spacerówki Euro-cart ?

Wszystko o rodzicielstwie, wychowaniu, produktach dla dzieci - jesteś rodzicem? Dołącz do naszej społeczności
Awatar użytkownika
yoona

Znacie spacerówki Euro-cart ?

Post autor: yoona »

Znacie spacerówki Euro-cart ? Bo spodobała mi się spacerówka Euro-cart Flex i jestem ciekawa waszej opinii na jej temat.
Awatar użytkownika
rufka

Re: Znacie spacerówki Euro-cart ?

Post autor: rufka »

Flex to świetna spacerówka , duże koła z bardzo dobrą amortyzacją no i wygodne siedzisko z wysokim oparciem. Do tego korzysta się z niej bardzo łatwo.
Awatar użytkownika
oliska

Post autor: oliska »

Ja znam spacerówkę Spin tej marki i jestem z niej bardzo zadowolona , bo mimo niskiej wagi jest ona solidna i wytrzymała.
Awatar użytkownika
ellana7

Post autor: ellana7 »

Ja także opowiem się po stronie spacerówki Flex, bo posiada bardzo dobrą amortyzację i jest wygodna.
Awatar użytkownika
yoona

Post autor: yoona »

No to dzięki wam mam o czym pomyśleć , dla pewności jeszcze raz się jej dokładnie przyjrzę a potem zdecyduje. Ale i tak pewnie wróci ze mną do domu ;)
Awatar użytkownika
aktywna

Post autor: aktywna »

Moim zdaniem x-fly jest najlepszą spacerówką, tu http://mamawozibardziej.pl/2018/09/x-la ... in-poland/ jest dokładnie opisana przez blogerkę którą zresztą też jest zachwycona tą spacerówką
Awatar użytkownika
Gejlis

Post autor: Gejlis »

Godny polecenia jest też na pewno ten model spacerówki - https://www.sklep-smile.pl/joie-litetrax4-air Kosztuje 9 stówek więc nie tak dużo, a to porządna spacerówka. Ma solidne koła więc łatwo się ją będzie prowadziło nawet na różnych podłożach.
Awatar użytkownika
mczay

Post autor: mczay »

Znam, a Euro-Cart Flex to znam nawet z doświadczenia :D Jeśli chcesz wiedzieć jak się sprawuje już na starszych dzieciach - jest rewelacyjny. Nie wiem co on ma takiego w sobie, ale mój syn uwielbia tą spacerówkę. A ja uwielbiam w niej to, że jest tak wygodna i lekka. polecam.
Awatar użytkownika
LiwiaKornelia
Kontakt:

Post autor: LiwiaKornelia »

Tego typu produkty, ale także torba podróżna kupuję online i dla mnie najlepsze są zakupy przez internet, bo właśnie wtedy nie muszę chodzić do sklepu. Wyjątkowe produkty właśnie znajdziemy w sieci, więc opłaca się spoglądać takie rzeczy. Wózek dla dzieci na pewno też uda się kupić.
Stylizacje Blogerek
ryśkowa

Post autor: ryśkowa »

yoona pisze: ↑15 maja 2020, 10:45 No to dzięki wam mam o czym pomyśleć , dla pewności jeszcze raz się jej dokładnie przyjrzę a potem zdecyduje. Ale i tak pewnie wróci ze mną do domu ;)
Zobacz jeszcze x-follow, moim zdaniem ta https://www.babyboom.pl/testy/przetestu ... i-x-lander spacerówka jest rewelacyjna. Mam zamiar ją zamówić online jeszcze przed wyjazdem na urlop
ODPOWIEDZ