Najlpesza szkoła z językiem angielskim
Wszystko o nauce, potrzebie rozwoju, dokształcaniu. kursach i szkoleniach. Gdzie warto się wybrać, jakie certyfikaty i dyplomy mają znaczenie.
- Dina
Najlpesza szkoła z językiem angielskim
Szukasz szkoły w której angielski jest na najwyższym poziomie? Jeśli tak to koniecznie zapoznaj się z ofertą https://szkolaeuropejska.pl. Angielski to tutaj drugi język wykładowy, dzięki czemu każde dziecko szybko uczy się tego języka.
- magdawa
Re: Najlpesza szkoła z językiem angielskim
W mojej szkole niestety angielski nie był na zbyt dobrym poziomie. Zapisałam się na dodatkowy kurs językowy do ACE i w końcu nauka angielskiego zaczęła przynosić efekty W ofercie mają kursy dla każdego - dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Bardzo wszystkim polecam
- yoona
Jeśli chodzi o Warszawę to polecam Te Vizję, do której ( już od 3 lat) chodzi mój syn. Realizacja podstawy programowej na rozszerzonym poziomie, doświadczone grono pedagogiczne, ciekawe zajęcia fakultatywne.
- Goodnight88
Post autor: Goodnight88 »
Według mnie taką szkołą na prawdę godna polecenia jeśli chodzi o język i akurat o Warszawę, to bardzo polecam szkołę Pi School. raz, ze dogodny dojazd, choć jest możliwość dojazdu do domu. Wysoki poziom nauczania i prowadzenia konwersacji.
- wanda
Dobrze mówicie Języki zawsze się przydadzą. Warto stawiać na dobrą ich znajomość. Szczególnie obecnie w biznesie jest to już nawet podstawa, rozmowy kwalifikacyjne przeprowadzane są po angielsku. Sprawdźcie ofertę angielski Wieliszew Ja korzystam z tego kursu i jestem bardzo zadowolona
jak szlifować deski
jak szlifować deski
- kiciunia
To nie szkoła (przynajmniej nie standardowa), ale polecam Angielską Wioskę - obóz językowy organizowany pod Warszawą przez Angloville, gdzie pracuje się głownie nad umiejętnością komunikowania się z innymi anglojęzycznymi osobami. Byłam tam w tamtym roku i muszę przyznać, że są skuteczni!
- Edytka291
Warto wybierać dla dzieci po prostu klasy dwujęzyczne. Takie klasy mają w Niepublicznej Szkole Podstawowej im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie w Warszawie. Teraz mamy takie czasy, że znajomość języka angielskiego już wymóg, warto zatem od najmłodszych lat kłaść na to nacisk u dzieci.
- WolciaK
Akurat jeśli o mnie chodzi to jednak postawiłam na najlepszych specjalistów, którzy są w stanie zadbać o najwyższą jakość oraz profesjonalizm i tutaj akurat bardzo dobrym przykładem jest https://szkolaeuropejska.pl/ ponieważ prowadzą zarówno podstawówkę, gimnazjum oraz liceum oraz przygotowują specjalne kursy które pozwalają rozwijać konkretne umiejętności oraz zdobycia odpowiednie certyfikaty, które w późniejszej pracy zawodowej na pewno okażą się przydatną opcją.
- Hanka
A skoro już o językach obcych mowa, to czy warto Waszym zdaniem uczyć się dodatkowo innych języków, na przykład włoskiego? Ja zastanawiam się nad zapisaniem na taki kurs językowy w szkole https://www.profi-lingua.pl/kursy-jezyk ... ki/wroclaw. Czy ktoś z Was miał z nią wcześniej do czynienia? Warto?
Wróć do „Edukacja, rozwój, szkolenia”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Rodzina
- ↳ Dzieci
- ↳ Ślub
- ↳ Moda i Uroda
- ↳ Make up i stylizacje
- ↳ Podróże
- ↳ Dom i Ogród
- ↳ Urządzanie domu
- ↳ Zdrowie